VALBORG

gick hem till natta efter skolan idag och kom nyss hem efter några timmar där borta, jag ska strax hoppa i badet, ren och fin ska man vara ikväll Plankstek med mamma till middag, till sara med flickorna och sedan fest. Så ser min dag och natt ut. puss

milkshake

milkshaken var riktig god som mamma kom upp med nyss, och nu ska jag hämta lite kakor och sätta på en film och lägga mig i sängen. Imorgon är det sista skoldagen för denna vecka, plus att det är valborg. toppen.


fox






prov jobb

idag efter skolan åkte jag till kalle på spången för att prov jobba, slutade runt sex då jag och natta tog en sväng på stan, fick med mig ett linne och lite smycken, plus en jättefin stickad tröja till mig pappa, som han faktiskt tyckte om. Maja är på väg hit nu, så ska slänga upp håret i ett bulle, eftersom jag sitter med handduk på huvudet.


fashion baby

jag och natalie tog en fika på kalle på spången efter någon timme på stan och efter det forsatte vi våran shopping. Fick med oss en hel del grejer hem idag också. Mitt var skor, bh, tröjor och solglasögon, så nu kan sommaren ta och komma tycker jag. Dags att börja plugga, puss.

bläää

inte min dag alls idag, kunde inte sova inatt, vaknade för sent, hittade inte det jag behövde, erik hade rätt, fast nu är jag klar för dagen ialla fall. Jeansjacka, coverse, strupbyxor och en ny tröja, skönt och fint. Nu ska jag slänga ner lite skit i min väska som man alltid behöver och sen ska jag springa till bussen.

Hemma igen

nu har jag kommit hem från natalie, mitt rum behövs städas och ett bubbelbad skulle vara skönt, tyvärr så har tv kvällen precis börjat så antar att jag kommer vara uppe hela natten. Min garderod bara växer och växer med kläder, men ändå tar jag en shopping dag imorgon.

luncha i solen

lunch i solen idag med sara, tacos och värme. Satt ute i en hel timme, riktig sommar känsla var det. Efter skolan träffade jag natalie och tog en promenad, nu sitter vi hemma hos henne och ska snart baka. Pratade med min syster för ett tag sedan som berättat att jag fått sommarjobb. pusshej!


socker-plugga

jag har precis kommit hem från skolan och ska bara äta lite sedan träffa sara igen och åka för att köpa nå gott. Det går inte att plugga bra utan socker, alltså godis och bakelser så det ska vi göra nu. Ett stort spanska arbete och en inlämning i no ska jag arbeta med, musiken får hjälpa mig igenom allt. nej nu ska jag gå och äta, pusshej!

25 april


har precis skrivit klart mitt cv. Funderar starkt på att göra om i mitt rum, är trött på färgerna, ljusbrunt med en mörkare fondväg, stilrent,  istället vill jag ha något mysigt med personlighet. Pratade nyss med en vän som berättade att vi är lediga på onsdag, längtar redan. Hoppas måndag och tisdag går snabbt och på fredag är det valborg, mycket skööj.


all day

hela kvällen, natten, morgonen och dagen har spenderats hemma hos jennifer. Igår kväll åt sandra och jag middag hemma hos jennifer som vi själva gjort, gott och mättande. Lite senare kom anna, lisa och emelie även dit. Spel, drinkar, prat och skratt. Dagen bestod av film och täcken i soffan.


kick ass


sitter och tittar på kick ass, trodde den skulle vara dålig men den är ganska bra, om någon timme åker jag hem till jennifer för middag och sådant, mer har jag inte att säga så pusshej!

Underbara 24

vilken härlig dag, tjalala lala eller något sådant. Mamma och jag har spenderat flera timmar i city, massvis med shoppig plus en fruktglass i solen, jag har köpt två par linnen, en kofta, en tröja och en bikini till. Mamma fick med sig en hel del hon med. Efter några timmar blev det spicy med familjen, riktigt gott!

besvikelse

filmen var verkligen inte så bra som jag trott, klockan är ganska så mycket och ögonen är trötta så jag ska nog gå upp till min säng och sova. godnatt!

dear john

det har varit mycket prat om filmen, dear john så nu ska jag lägga mig i soffa och glo på den tillsammans med en skål glass. Imorgon åker jag ner till staden med mamma för att shoppa plus en fika. Kvällen kommer nog spenderas hemma hos jennifer med flickorna. godnatt eller nått!


glass


dagen har varit toppen, fick mvg på spanska provet och våran redovisning gick jättebra. Träffade syster på stan runt halv två, flera varv runt i staden plus glass, senare träffade jag natalie och följde med henne när hon klippte sig, blev flera rundor på stan plus glass också. Köpte ialla fall tre linnen, en kofta och ett par solglasögon.

fredag morgon

godmorgon, har precis ätit frukost och nu försöker jag välja kläder samtidigt som jag pluggar, jag börjar om 40min så det är nog dags att börja fixa mig. Slutar runt halv två idag och sedan åker jag ner på stan för en fika och shopping med syster. pusshej

styrkepass

vilket träningspass, är slut i både armar och ben trots att jag inte hann med allt jag skulle. Resten av kvällen består av en lång dusch, någon film och spanska böckerna. mumsmums och äppelkaka finns nere i köket, dem skriker på mig! men efter ett styrkepass känns det inte rätt att äta något sånt.

22 april

tog en sovmorgon idag och kom lagom till skolan till matte nationella som kunde gått bättre, gjorde mitt bästa ialla fall. Kom hem för någon timme sedan och slog mig ner i soffan direkt med fika plus mellanmål. Om några timmar tänker jag åka och träna men innan det måste jag plugga!


12 sidor

nu har jag renskrivit alla tolv sidor till svenska inlämningen som ska vara inne på fredag. Snacka om att jag har kramp i min hand, men nu är det gjort. För ett tag sedan kollade jag på andra avenyn med mamma, det var nog säsongens bästa avsnitt, nu kallar duschen och imorgon bitti har jag nationella del3, det får gå som det går!

äppelkaka

äppelkakan står i ugnen och hela mitt hus luktar sommar, kan inte undgå att bli på bra humör trots att det regnar utomhus plus att jag har en stor hög med böcker brevid mig. Fick tillbaka mitt nationella resultat på del 1 idag och är mycket nöjd. Jag har lyssnat på en låt om och om igen, är besatt av den så det ska jag forstätta med och sedan plugga. puss

frukt

det känns som jag inte ätit nå onyttigt på flera månader, när det egentligen bara gått några dagar. En stor godispåse, popcorn, glass, chokladbollar, muffins, choklad ja allt detta skulle sitta fint nu. Men nej, jag går ner och hämtar en frukt nu istället!


20 april

skoldagen var bra idag förutom so förhöret , fick sluta två timmar tidigare och lektionerna var inte så jobbbiga. Efter skolan åkte jennifer o jag ner på stan och sedan vidare för att träna, vet redan nu att jag kommer ha ont imorgon. Men det betyder bara att jag tog i.


skoldag..



ännu en tråkig skoldag, fast fick sluta tidigare och lektionerna var inte särskilt jobbiga idag plus att vädret är ganska bra.. skolböckerna ligger brevid mig och ska snart öppnas, men först ska jag ringa ett samtal och sedan byta gymnasieval om sidan fungerar.

segseg

att jag alltid ska vara så seg, kan aldrig börja med saker och ting i tid. Men min snälla mamma kom och hjälpte mig, så nu ska jag plugga lite grann sedan duscha och sätta på en film. Imorgon har jag ingen lust att vakna upp, hela denna vecka kommer bli ett helvete med massa plugg för min del, längtar.

räknar dagar





Jag älskar söndagar, då man inte gör något alls förutom är hemma och bara tar det lugnt. Men sedan när kvällen kommer får man ångest för dagen där på, men då är det bara räkna dagarna till fredagen som kommer.


en nyhet



ligger i min säng, vilket jag gjort i några timmar sen jag vakna till liv. igår var det en hemmakväll hos jennifer med prat och film, kom hem runt två och somnade nästan direkt. Städa och plugga måste jag göra idag, men det får vänta ett tag sängen är för skön för att stiga upp ur. en sak till, att jag ska byta gymnasielinje, så det blir ingenn naturvetenskap för mig. Det var allt, puss!

17 17 17

sov hos sara igår, men innan de var jag och shahin på deras basketmatch och en kort sväng på stan sedan på gården. Idag blev det lunch på donken med sara och mycket mera har vi inte gjort. Nu måste jag börja fixa mig, hörs!


basketball

en kort skoldag mellan halv tio och elva. Hade bara nationella prov i matte sedan fick vi sluta, så jag drog och tränade med Jennifer och runt tre hade jag utvecklingssamtal, som gick bra. Nu sitter jag och käkar tacos och ska strax möta shahin för att kolla på Emelies och eves basketmatch. Puss!

längtar

nu har flickorna åkt hem igen, blev tacos och massa prat plus glass. Nu längtar jag som tusan till London,shopping, sevärdigheterna, värmen i princip allt. Men plugga hann jag inte göra idag, matte nationella får gå som det går helt eneklt imorgon, hoppas på det bästa men förväntar det värsta!

15 april

natalie och jag bestämde oss för att ta en kvällspromenad men slutade med att vi träffade josef,jens och en till kille och slog oss ner ute och pratade. En vanlig skoldag idag, fast godare mat eftersom vi fick laga till en egen måltid och efterrätt på hemkunskapen. Leyla och jag hade muntliga nationella också och fick mvg, vilket är toppen! nu blir ska jag plugga och ikväll kommer Emelie, Frida och Monica hit på middag.


sunshine

Gick hem till Natta efter skolan idag, mellis och tre glassar ute på balkongen, med musik och solbrillar plus plugg. Underbart. Kom precis hem och ska strax försätta att plugga ute i värmen med något gott och musik!

ladda dåååå!

sitter och väntar på att min ipod ska laddas klart så jag kan stänga av datan någon gång, men det lär nog inte hända på någon timme. Så datan får helt enkelt vara på hela natten för jag vill sova nu. puss!

gymmet

Efter skolan mötte jag upp Jennifer för att träna, duktiga men vilsna tjejer på gymmet. En lite lång promenad hem blev de också, vädret är underbart så det gjorde inget. Nu ska jag äta och duscha sedan är det tvkväll.


first one

första skoldagen efter lovet idag dåra, kom i tid och gick på alla lektioner plus jag höll mig vaken. Fick sluta tidigare idag också, så måste säga att skoldagen var bra trots allt. Gick hem till sarataxen efter skolan, mellis musik och plugg blev det. Efter flera timmar gick vi ut istället för att umgås med våra vänner i solen!


Middag på Varda

godmorgon, har precis tagit mig en dusch och nu sitter jag är med hög musik och ska börja fixa mig. Runt ett åker vi ner till stan för en middag på Varda, med nya och gamla släktingar för att fira min gamelmorfar, hela 90år. Ganska coolt faktiskt, får hoppas jag lever lika länge. Klackarna åker till och med på idag, ska man vara fin så ska man.

säger godnatt till dem jag inte längre till prata med.

nu stänger jag av min dator och säger godnatt till dem jag inte längre vill prata med och lägger mig i sängen och sätter på en bra film, sedan somnar jag med min mobil i handen och inser när jag vaknar upp att jag ringt någon medans jag sov. Yes det är min plan! godnatt.


släkthelg

nu har jag kommit hem från dagens händelse, firade min moster som fyller 30år idag. Blev middag och fika med lite folk. Imorgon blir det ännu en middag eftersom min gamelmorfar fyller 90år på måndag, så det blir en riktig släkthelg. Kvällen är oklar, men godis och middag har vi alla fall köpt med oss hem, så de måste ätas innan jag be ger mig någonstans, haha!

1





great day

Maja och jag sitter mätta och glada framför tven, gick hem till maja run tolv idag och åkte ner till staden där vi har varit i flera timmar. En sallad på vivaldi blev det också, fick med mig några tröjor hem och en jacka. För ett tag sedan gjorde vi chokladmuffins med nötter och glasyr, gott. Hörs när jag kommer hem!




pics, Ellen och maja.


Dagenimorgon

nyduschad och klar för att krypa till sängs, lär inte somna på några timmar men ska försöka ialla fall. Imorgon ska jag träffa maja, blir shopping och lunch på stan, kvällen står mellan fest och myskväll. Nu ska jag gå ner och göra varmchoklad.


W


härligt


har hunnit med en hel del grejor idag så ska fortsätta pricka av min lista jag har i huvudet. Har varit jätteskönt att ha en sån hära dag då man inte gör någoting men ändå har massor att göra. Kvällen ska spenderas hemma framför tven med chokladbollar och popcorn.


day and night

töntarna som lana igår höll mig uppe halva natten, jag som skulle somna tidigt för att sedan vakna i tid. Men så blev det verkligen inte, har precis ätit frukost och funderar på dagen, undrar starkt vad jag ska göra!


lögner leder till flera lögner

Försöker lägg det bakom mig, men när du ljuger rakt upp i ansiktet på mig är det svårt. Ska inte slösa min tid på dig, du är som du är och kommer aldrig förändras,patetisk är vad du är. Nu ska jag glömma händelsen och sätta på en film, tror det blir i taket lyser stjärnorna eller girls just wanna have fun.

wonderwhy




kurra

sitter och pratar med maja, försöker planera våran lilla resa men det går verkligen bra. Men nu har vi kommit på en ny ide, vi får väl se hur det går. Har fortfarande inte ätit och min mage håller på att kurra sönder.

tanter

nu har jag umgåtts klart med alla gamla tanter hos min mormor, trevligt var det faktiskt. Köpte en ny skinnjacka idag också, är super nöjd med den. Mera har jag inte hunnit, nu ska jag hämta nå gott och äta och sedan kolla på sandhamn. Alla lov gör så att jag inte äter normalt, idag har jag bara ätit två mackor vilket är jättelite, så nu ska jag rensa kylskåpet. heey!


småkortainlägg

tog ännu en sovmorgon till ett som vanligt då, nu är jag nyduschad och ska börja fixa mig. Åker ner till staden och sedan vidare till min mormor och morfar, sen får vi la se vad som händer. pusshej!

lyckad dag

nu har jag äntligen kommit hem, dagen har varit toppen faktiskt fast stressig också. varit och tränat med jennifer, träffat sara på stan, köpt jeans, bio med naomi,jennifer,matilda och natalie. Bion var rätt så bra, men mindre lyckad var min väg hem eftersom bussarna inte gick men en taxi fick de bli. ciao!

stressad

somnade efter fem igår, och vaknade för ett tag sedan. ska iväg och träna med jennifer, och känner mig riktigt stressad eftersom jag sitter i med blötthår och en handduk, varför var jag tvungen att duscha innnan? Nu ska jag äta klart frukosten, ciao!

vänder allt

Kommer vända helt och hållet på mitt dygn det hära lovet, men älskar att vara uppe på nätterna så det är nog värt det ändå. Imorgon ska jag ialla fall träna med jennifer sedan på kvällen blir det nog bio med några.puss


hurtful


You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

rocky road

nu har jag kommit hem från natta, min snälla pappa kom och hämtade mig fast han ska upp om fem timmar. Rocky road glassen var inte lika god som jag trott, men ska trycka i mig den ändå nu. tjarå!

make over

sitter hemma hos min sötnos som  just nu provar ett par skitfula byxor, som vi ska göra make over på. Det var allt för stunden.

5 April

sjunde himlen går på tven där dem firar jul, passar perfekt till vädret idag eftersom det plötsligt snöar ute. dagen blev inte som planerat, det är röd dag, stan är stängt och vädret suger. Men ska ja dra på mig lite kläder och smink och be ge mig till natta. kram

ett tag till

nu säger jag godnatt, fast tven får nog rulla ett tag till eftersom jag inte riktigt är trött än. pusss!


someoneelse


tvåsmåsakerjagvillesäga

1: människor förändras men det finns gränser för hur mycket man kan förändras, du har verkligen trampat över gränsen och kan inte längre komma tillbaka, känns meningslöst att bara kasta på alla år men tror det är dags.

2: Sitter nere i vardagsrummet med bioljudet på, godiset och colan står brevid mig också. Tidigare på kvällen spelade jag och mamma bingolotto, självklart vinner man 100 000 och en bil. Imorgon blir det shopping och lunch på stan, tillbaka till min movie.


babe




sunny sunday

blev många promenader för mig igår, den sista ledde till mitt eget hus tillsammans med natta, film, popcorn och påskmust bestod natten av. Båda två somna i soffan men runt fyra gick vi upp och la oss och sov hela morgonen. Idag har vi varit och sola, gillar starkt att jag har en fyrkant på min mage där plåstret för piercing satt. Cola, glass och godis i solen blev de också vädret är för underbart.


Hejsan!

natalie ligger i sängen och är helt inne på filmen, själv har jag redan sett den innan. Snart så ska vi hitta på något och sedan sover hos henne tror jag. hejsan!

just this




vilken härlig dag

solen lyser, det är varmt ute. Våren är verkligen på väg nu vilket är toppen. jag kom precis hem från en god påskmiddag och fika, har varit där hela dagen i princip. jag ska nog gå ut en sväng i det fina vädret sen får vi se vad som händer. puss!


vilken härlig dag

solen lyser, det är varmt ute. Våren är verkligen på väg nu vilket är toppen. jag kom precis hem från en god påskmiddag och fika, har varit där hela dagen i princip. ag ska nog  gå ut en sväng i vädret sen får vi se vad som händer. puss!


Glad Påsk

ligger i en nybäddad säng och mitt rum har nästan aldrig varit så här rent och fint, eller nu ljuger jag. Det var bara ett bra tag sedan det var så här fint. På tven rullar fröken sverige och popcornskålen står brevid. Imorgon är det påskmiddag hemma hos mormor och morfar, sedan ska jag träffa min lilla vän antar jag.


n&j


långfredag



än så länge denna dag har det varit jättebra. Klev upp i tid och åkte med syster & mamma för att handla, mycket godis blev det också. Mat har lagas och allt liknande, har även vart och handla grejs till rummet. Nu ska jag städa min garderob och mitt rum, något som verkligen behövs.

styrketräning

nu är jag hemma igen, känner redan i kroppen att jag tränat. Jocke var great, ung och glad. så det var toppen. satt upp ett eget träningsschema och prova nästan alla maskiner och träningsmetoder. Blev en prommenad till stan med jennifer plus en milkeshake och tillslut hem. Förväntade mig att alla skulle vara hemma när jag kom hem, men ingen är hemma alls? konstigt.

GLÄDJE





sitter här i köket och tittar igenom min dator, hitta mina två favorit bilder från den dära kvällen. Så fula att det blir snygga. Sista skoldagen vare i dag då, precis som vanligt förutom vattenkrig, vad är det med våran skola och torsdagar. Maten står i ungen och musiken är på, runt fem åker jag ner med Jennifer på stan för att träna. Puss!

RSS 2.0