HEMMA? UTEKVÄLL?

jag kan inte bestämma mig, jag tvekar! Det har inte blivit mycket sömn dem senaste nätterna och det skulle vara döö skönt med en hemmakväll. Men samtidigt vill jag klä ut mig, dansa och ha kul med min vänner. Men jag lovade min syster och sagt är sagt.

VILSEN HEMVÄG

en vilsen hemväg från natalies pappa till hennes mamma blev det igår natt, när vi väl vinka in en taxi för att fråga om vägen visade det sig vara en bekant som jobbade, så en gratis taxi resa blev de! natalie försvann tidigt i morse eftersom hon jobbar, så åkte hemmåt efter ett tag och nu ligger jag och tittar på älskade andra avenyn.


NEVER MIND



LÖRDAGS MYS

ciao bella rullar på tven och en stor toblerona ligger framför oss. LÖRDAGS MYS.


ÄLSKADE VÄN

nyduschad, färdigklädd, mat i magen, en packad väska. Allt e klart, så nu åker jag hem till min älskade vän natalie och sover där. Den tjejen e guldvärd, puss!


PERFECT NIGHTMARE

Keep telling myself that it's not worth it
I already know I don't deserve it


ITS NOT THE SAME



29 OKT

fick ett ryck igår under dagen om att göra om i mitt rum, så nu står alla saker på nya platser. Trivs mycket bättre så här faktiskt. får se hur länge det dröjer innan jag ändrar tillbaka. Kvällen spenderades hemma hos sara med en massa människor och högmusik. Gick hemmåt runt fyra tillsammans med en saknad person, vi vaknade runt halv tre idag. trött människor. haha.

YOU NEVER KNOW

Vaknade upp lite krasslig så hoppar skolan idag, hade ändå bara två lektioner. får se hur jag gör i kväll, kanske får det bli en myskväll eller om jag så tar jag mig till en vän för halloweenfest.

SOMEWHERE IN USA



VARMA HALLON

en skål med vaniljglass och varma hallon i en stor säng med en stor tv och min älskling. Och imorgon har jag sovmorgon. Underbart!

skoldagen bestod av att frisörerna kom till stil och trend och fick ansiktrengöring och en dags sminkning. Sedan blev det två timmars gymträning för min del. Runt tre kom natalie till mig och var här ett antal timmar. Efter att hon gått gjorde jag klart min svenska och lite annat.


NATALIE

Min vän Natalie har börjat blogg på en ny bloggportal som ni finner här, hon skriver om allt från sin vardag till smink,mode och lite annat. Så titta in på hennes blogg.

00.00

imorgon är det torsdag sedan är det fredag, och så var veckans skoldagar äntligen över och höstlovet kan börja. Underbart. Men först måste vi ta oss förbi dessa dagar. Om sex timmar ska jag gå upp igen så jag måste nog sova nu om jag någonsin ska orka upp.. så puss..


TAKE MY HAND AND FALLOW ME TO THE PLACE I LONG TO BE



P&P

har haft en riktig trevlig kväll hemma hos min godbit sara dibaj, nästan direkt efter stan med sanna gick jag hem till sara. Efter ett antal timmar av prat gick vi en prommenad och köpte pizza, pommes och cola. Mumsade i oss det till lite tv program. Gud vad jag har saknat den där tjejen!!

PARADISET

jag vill sova bort hela vintern och vakna upp dagen innan vi åker till thailand. Packa mina väskor med sommarkläder, klänningar, kjolar, shorts och linnen. Ligga på stranden hela dagarna. Brevid mig står en kalldrink, i örona spelas bra musik och ibland tar jag fram en bra bok. Emellan åt leker jag med vågarna och svalkar mig. Å jag vill till mitt paradis nu!!!!


SHONTELLE




DESERT



SAME SHIT EVERYWHERE I GO

börjar tröttna lite lätt på mitt liv, det ser likadant ut precis varje dag i princip. Jag vill ha en förändring, något nytt och spännande. Något annorlunda. Lovet som kommer nästa vecka kommer bli underbart bra! Längtar, tre skoldagar kvar bara sedan en hel vecka ledigt.


21.21

blev en runda på stan med sanna innan vi tog bussen hemmåt.. när vi väl sitter på bussen börjar jag få en massa grattis sms, vilket var konstigt eftersom jag fyllde år för ett halv år sedan. Då visade det sig att mina älskade vänner sara och sara hade varit inne på min facebook och ändrat lite information. Jobbiga tjejer de dära.. Stannade ialla fall till på ica och köpte med mig massa godis och chips, mös till en film och somnade i några timmar.

SKISS

sitter med sanna i modesalen, vi har precis suttit och gjort klart skisserna till förställningen, snart början våran andra lektion som består av bild tror jag. Vi ska nog forsätta men lite andra skisser eller något liknande. puss

vill inte gåå upppp

för en liten stund kom mamma in och väckte mig, 6.20 var klockan. Det är onormalt att gå upp så här tidigt, fast det är lite grann värt det efersom jag slutar tolv idag. Nu har jag massa att göra, och bussen går om en kvart. LYCKAT.


BACK AROUND

Can we bring yesterday
Back around
Cause I know how I feel
About you now
I was dumb I was wrong
I let you down
But I know how I feel
About you now


BY FASHIONTOAST



IM HERE 4 U


vart är alla min pengar när jag behöver dem? dem är som bort blåsta. min garderob är överfylld. Men på fredag kommer mina pengar. Då ska jag köpa mina underbara favoriter. Mina nya älsklingar? nej men min nya favorit ialla fall.

11.05

en vanlig söndag lär det bil idag, jag ska snart åka och träna sedan blir det hem och städa upp i mitt rum och plugga. ska även försöka hinna träffa en saknad vän också om jag hinner.

20.10

sitter med mamma i köpet vid varsin dator, tända ljus och musik. Skrattar och pratar om allt. Vi har haft en mysig eftermiddag med bakning, massor av vaniljbullar. Innan detta var jag på stan med Sanna och sedan mötte vi upp Jessica och hennes killkompis. Var nyss på maxi med pappa och köpte lite kvällsgott, frukt och godis!

BABY LOVE



FÖRÄLSKAD

blev förälskad i en till vinterjacka igår på stan trots att jag köpte min andra för någon vecka sedan bara. Så ska hoppa in i duschen sedan ta mig ner på stan för att köpa min ny kärlek.


REN SLUMP

efter skoldagen åkte jag ner på stan och mötte sara taxèn gick runt några vändor på stan tillsammans med henne innan vi åkte hemmåt tillsammans med en kladdkaka och äppelcider. Slog oss ner i hennes vardagsrum där vi satt i timmar, prata,fika och musik. Strax innan åtta kom min pappa och hämta mig, blev fredags middag och mys framför Idol tillsammans med mamma. en riktig mys fredag har det varit och den är inte slut än.


HOW MANY TIMES

ska strax åka till skolan för att ha matte i en timme sedan en låång håltimme på tre timmar innan jag har idrott. Lyckad dag!


efterlängtad

om två timmar är den efterlängtande fredagen äntligen här! underbart. har precis haft ett litet hemma spa, med bubbelbad, ljus och inpackningar. Nu ska jag kika på en film med lite gott. godnatt.


AUTUMN PART ONE




TEATERSMINKNING OCH MASSAGE

en underbar skoldag som bestod av teatersminkning- extrema ögonskuggor och en riktigt matt bas som täckte exakt alla fel i ansiktet. På våran hälsopedagogik hade vi en massagekurs med oljor och sådant. riktigt skönt. Slutade vid elva då jag tog en snabb runda på stan för att köpa lite mat innan jag åkte vidare till träningen. Har varit hemma ett litet tag men ska nog gå ut i det fina vädret och fota lite innan jag börjar med min idrottsuppgift.


HELG HELG?

godmorgon, denna morgon ville jag bara ligga kvar i min säng och sova bort hela dagen, sova bort morgondagen så att det blir helg. Har bestämt mig redan nu för att jag ska ta vara på min helg.. göra exakt det jag vill göra och inget annat. Börjar skolan klockan åtta så måste skynda mig lite grann, puss.


tidig kväll

nyduschad med en mysig pjamas hoppar jag ner i sängen och tittar på en film med lite chokladglass!


USE IT RIGHT




ANDREAS WIJK


VANLIGTVIS

jag sitter och fryser trots att jag satt på mig en mjukisdress och sockor. Min varmachoklad är snart klar och till det har jag gjort äggmackor. mysigt. Alla satt spända inför resultatet på matteprovet idag, i vanliga fall skulle jag blivit missnöjd med ett vg- men denna gång blev jag överlycklig då alla andra i klassen fick ig och knappt g nästan. Det blev en runda på stan med Jessica och Sanna på eftermiddagen, köpte ett riktigt snyggt mönstrat linne innan jag åkte vidare för att hämta lite saker. puss


don't wake me up

nyvaken sitter jag framför datan med en ansiktsmask på mig, börjar om två timmar. Skönt med en lång sovmorgon. Slutar runt två idag, blir nog en runda på stan innan jag åker för en vän och hämtar upp lite saker. Nu blir det frukost och allt sådant annat men gör på morgonen innan skolan.goodbye.


MINST

läkarbesöket gick bra, fick medicin och förhoppningsvis blir det bra.. åkte direkt till friskis efter jag hämtat ut medicinen.. Var i princip bara äldre tanter och gubbar som träna, lugnt och skönt var de! ska ta tag i min träning nu, 3ggr i veckan minst.

ARL

klockan tio imorgon har jag läkartid på stan och klockan två börjar skolan. Tror nästan att jag struntar i arbetsläran, antar att hela min klass kommer hoppa över den lektion. Aja, inte mitt problem.. fast ändå känner jag mig tvungen att gå efer en brandman kommer och har föreläsning.

nu ska jag kika på tv med mamma. puss


sötsugen?

jag är riktig sötsugen, så funderar på att göra en kladdkakesmet eller muffinssmet. Dagen har varit bra, inte dålig alls som jag trodde att den skulle bli. Provet och allt annat gick toppen. nu ska jag mysa till en film men först göra en godsmet som jag ska dela med mig av till min kära syster.


INGA ANDRA ÄR VAKNA ÄN

om en halv timme måste jag vara klar för att gå ut i kylan till bussen, inga andra i min familj har vaknat än.. Vill också sova.. känner redan nu att denna dag kommer vara grymt dålig och mitt hv prov lutar åt IG, eftersom jag valde att titta på film istället för att plugga. Hejdå!

IMMA STAR

spenderade min kväll hemma hos natalie med adam,måns,sam och några andra. Kvällen blev sen, låg hemma i min säng runt fyra, men trevligt hade vi. Idag har andra avenyn varit min enda vän och min hv bok, provet imorgon kommer gå som det går. Om några minuter börjar gossip och efter det ska jag bli blond, kände att det var dags. pusss


BAD GIRL GONE GOOD

syster är gullig och skjutar mig till bussen innan hon skulle åke vidare, slipper gå ialla fall. Tar mig till natalie där vi spenderar kvällen med lite annat trevligt folk tror jag. Hejdå!


16.16

jag lämnar det bakom mig och kämpar för att överleva dina lögner


16 OKT

kvällen och natten igår blev lyckad, sång och dans samt massa männsiskor med glatt humör. så jag hoppas att födelsedagsbarnen fick en lyckad dag dem med och det tror jag dem fick. kom hem runt halv tre och kröp direkt ner i sängen. Ligger fortfarande där, tittar på en film och äter frukost. så mysigt så.

SPÅRLÖST BORTA

en mamma med ett litet barn och började prata engelska med mig och sanna idag inne på hm, alla tre såg ut som frågetecken och förstod inte alls varandra och helt plötsligt försvann hon.hon var spårlöst bort.

kvällen ska spenderas hemma hos nehro med massa glada eftersom han fyllt år. Sover nog hemma hos natalie också. Yes goodbye!


EASY COME EASY GO




MATTEPROV A

matteprovet är avklarat, klarade av vg uppgifterna enkelt medans jag kämpade genom godkänt delen.. sitter i datasalen med några tjejer i klassen men ska snart röra mig till stan för att möte upp min älskade vän. puss

ger upp

alla sidor i matteboken inför provet imorgon- check.
Nu - titta på en film och deppa tillsammans med min coca cola och ballerina kakor.


ÖDET

alla människor har ett mål i livet, mitt mål är att bli ditt mål.


12.00

ansiktsrengöring med  mjölk, scrub, gelemask, fukt och allt sådant började vi morgonen med. Efter vi varit i salongen slutade vi för dagen, så gick mellan åtta och tio idag.. Köpte med mig kakor, godis och coca cola hem. Så nu ska jag mysa till en film och sedan plugga till matteprovet.


NEED YOU NOW

vart är fredagen och lördagen när jag behöver dem? hopppas dem kan rädda mig när jag väl träffar dem.


BRUNO MARS






AUTUMN



I LIKE IT THIS WAY

stressar i väg till stan för att möta upp sanna innan skolan, jessica ringer och berättar att alla lektioner är inställda. Så vi mötte upp henne och åkte ner mot stan igen, gick några varv innan jag mötte upp mamma för en sallad på vivaldi. Nu? plugga&städa.



IDAG ÄR IDAG OCH IMORGON ÄR I FRAMTIDEN

coopertestet idag bestod av två kilometer under en viss tid, jag har tydligen sämre kondition än vad jag någonsin trott. hemskt. under sista lektionen satt jag i min egen värld och lyssna på musik, reagerade tillslut när amanda,sanna och jessica satt och stirra på mig alla tre, då var de tillbaka till verkligheten och börja plugga. har varit frusen hela dagen så nu ska jag göra en varmchoklad och äggmacka och börja med pluggandet.


FHT




alla är inte lika

under hela första halvleken satt jag och log för mig själv, skratta lite lätt åt alla galna fans som skrek och bråka. inte långt bort från mig stod en äldre man och peka fulfinger till motståndarklacken under en större del av matchen. roliga människor finns de allt.

VSK

pluggandet är klart, middagen är i magen och jag har till och med hunnit duscha. Nu ska ja rota fram en stor och varm jacka sedan åker vi.

IDAG ÄR JAG SNE



klockan sex ringde klockan idag och mot min vilja gick jag upp, hann för första gången på länge med allt jag ville. Mitt rum var till och med fint när jag lämnade de imorse, sängen var bäddad och golvet var fritt från kläder. Klockan åtta började skoldagen med nageltekning och sedan hade jag bild och form. Blev en sväng på stan med Jessica och Sanna efter skolan och nu ska jag göra lite mellanmål och sätta  mig och plugga. Ikväll ska jag och pappa glo på fotboll, hammarby-vsk.. Kallt läre bli men sköjj.

HEAR YOU ME

gick upp tidigt imorse också redan vid nio, åkte en sväng till hälla igen och köpte lite nya grejer innan vi åkte vidare till träningen.. om någon timme kommer mormor och morfar hit så lär hoppa in i duschen nu. puss


IF IT MAKES YOU HAPPY

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

GRATTIS KÄRA PAPPA

igår när jag och mina flickor tog en promenad hem till mig för att hämta lite filmer kom en liten kattunge in till oss. och nu vägrar den försvinna, så fort vi öppnar dörren springer den in. skulle aldrig matat den egentligen.

ett par nya joggingskor och en nyvinter jacka lyckades jag och pappa hitta idag innan vi åkte vidare till Olles grav för att byta blommor. Hann även övningköra lite grann innan vi skulle träffa syster och mamma för att äta middag för att fira min kära pappas födelsedag. Trevligt och gott var det! Kom precis hem men snart blir det tårta och paketöppning.

 

Saknade vänner

jag tänker spendera min fredagkväll tillsammans med mina saknade vänner maja och jessica som jag känt hela mitt liv. Jag har redan spenderat någon timme med dem, men just nu sitter jag hemma igen. Mathilda och Rebecca bjöd på middag, men ska kila tillbaka till maja nu. Puss


symboler

att två små symboler på en telefonskärm skickat från någon annan kan betyda så mycket är otroligt.

WHEN IT WAS GOOD


VATTENPÖLAR

kände mig som ett litet barn på hemvägen när jag gick i alla vattenpölar och hoppade, svarta stövlar var på och ingen såg mig. Så för en minut var jag 10 år yngre.

feelgood

kortskoldag har jag idag, slutar runt tolv. Halv elva har vi ett pass på feelgood bokat för hela hv10a klassen. Så ska packa väskan sedan springa ut till bilen, vädret lockar mig inte för att åka buss så mamma var så snäll och stannade hemma en hel timme för min skull. aja hejdå!

I NEED IT I WANT IT

jag vill ha ett jobb, tjäna några extra tusen i månaden. dååå skulle jag må så jävla braaaaa

BLEEDING LOVE



sanna och jag satt oroliga på bussen för vårat läxförhör så när vi väl kommer till skolan behövde vi bara skriva en enda sak på talvan sedan jobba själva. vilken lättnad. Hoppade över spicyn och tog en sväng på stan med emelie, viktor, rebin, erik och john istället. Köpte presenter till pappa. tror ja åker hem till min saknade vän om ett tag, vi hörs!


stress onsdag

som vanligt har jag legat och segat i sängen för länge, så nu får jag lov att ta nästa buss så kommer antagligen komma försent idag. Har bara en lektion idag sedan mentorstid sedan slutar jag. Då blir det nog spicy med sanna,linda,jessica och evelina. Nu måste ja skynda mig, pusshej!


5 OKT

skoldagen gick ganska snabbt och bra idag, sedan tog sanna och jag bussen till stan och var där ett tag innan vi åkte hem till mig för att plugga engelska. Pluggade vi? Nej, vi åt kakor,godis,mackor och prata istället. Så imorgon får vi se hur förhöret går. Om tio min börjar mitt älskade program, så måste springa ner och äta snabbt. puss


Ville bara säga de

idag har min älskade bästa vän, min syster, min andra halva kommit hem. Och jag är väldigt glad för de. Ville bara säga de, puss hejdå!


bad dressday

om en kvart ska jag ta bussen till skolan, något som jag verkligen inte ser framåt. Vill bara somna om och aldrig vakna, eller jag kan vakna till jullovet. Det skulle vara perfekt. Har satt på mig mjukisar från topp till tå, osminkad till hundra och en stor toffs. Slutar halv tolv idag, sen ska jag möta upp en vän och efter de sola. ska sova fem minuter. sedan springa till bussen. puss.


ögonblicket

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här


3 OKT

Har varit vaken ett antal timmar redan, tog en timme innan en annan person lyckades vakna till liv så satte på mina älskade andra avenyn avsnitt tillslut. Vi kom precis hem vi har varit och köpt massa godis och glass, ska gosa ner i sängen nu och ligga där hela dagen, mys.

Middag och fest

kom precis hem från kvällenäventyr, blev en måltid på gränden sedan hem till gustav där det var trevligt folk. Trots de åkte jag hem tidigt, fryser och hostar för fullt gör jag,  hoppas bara att jag inte smittar min sängkamrat. Andra avenyn rullar på min stora underbara tv, älskaart!


gränden

natta och jag tar oss ner på stan för en middag på gränden. fast de dröjer nog många timmar eftersom hon är så seg. Hörs!


PLEASE DON'T STOP THE MUSIC

jag har blivit beroende av andra avenyn, är på avsnitt 9 av 103 på säsong 1 bara. så flera hundra timmar återstår. Snart tar jag bussen till hammarby sedan får vi se vart kvällen tar oss.


lögner leder till flera lögner

du sa att du hade förändrats.
lögn
du sa att jag var din och du var min.
lögn
du sa att jag var speciell.
lögn
du säger att du aldrig ljuger för mig.
lögn

CAT #2




1-2 OKT

blev rastlös efter några timmar så fick för mig att städa och rensa min garderob, tog nästan fem timmar. Två kassar med kläder blev fulla med saker ja inte ville ha kvar. Tog en paus mitt i allt och satte mig ute på altanen med en glass och mös med min lilla katt... Efter 25 missade samtal från natalie, ringde ja upp och tillslut kom hon hit.. mös till idol med lite gott. hon gick för ett litet tag sedan. så ska sova nu, godnatt!


1 OKT

min hals? ej ok. min näsa? ej ok min kropp = trött allt detta fick min att stanna hemma idag. ska kliva upp ur min sköna säng nu och hämta en god frukost sedan krypa tillbaka och slå på en film. planerana för kvällen var att festa, tror vi kör på en myskväll..

RSS 2.0