31 Maj

Sovmorgon varje dag, har det blivit för mig i skolan. Förstår inte varför min säng är så skön varje morgon medans jag aldrig kan somna i tid. Efter skolan åkte jag och sara nästan direkt til gymmet, tränade faktiskt i 1.5 timme trots att vädret var på topp ute. Pastasallad i solen när jag kom hem och nu väntar plugget.


chokladtårta

det står en chokladtårta i våran kyl, den ropar på mig att jag ska komma. Jag kan inte svika min vän nu, så därför går jag ner och tar mig en stor bit tillsammans med lite jordgubbar.


Morsdag

mormor och morfar kom hit för att fira morsdag, satt ute och åt riktigt god mat och efterrätt. Nu ligger jag i mitt rum och tittar på bridget jones dagbok, älskar filmerna. Imorgon är det skola som vanligt, och sedan träning.
Älskar min familj.


be you


Det blir aldrig som man har tänkt sig, jag försöker glömma men sanningen smyger sig fram.


kvällen blev ändrad

hade precis bestämt mig för en hemmakväll, så lyckas natta övertala mig. Kom precis ut ur duschen och ska börja fixa mig sedan blir det fest. Lär sätta igång för att bli klar idag, puss

change


igår kväll åkte jag hem till natta där vi sedan åkte vidare för att träffa några vänner men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Träffade några andra och gick hem till han där vi var resten av kvällen. runt elva idag åkte jag ner på stan och köpte min klänning sedan vidare till friskis för att träna. Just nu är det lika många poliser ute som vanliga människor, galet! kvällen är oklar, bio?fest?myskväll?

.-.-.-.

ännu en dag i skolan som var värdelös, hade en lektion sedan var de andra två inställda. nu pratar jag med natta, och pratar om helgen och allt möjligt. jag är redan hungrig och ska nog laga lite mat innan jag tar bussen med sarorna till orienteringen.

du är guld

långa samtal ute i solen med fina personer, fick mig snabbt på toppen humör men ett enda sms förstörde det snabbt . nu kom mamma hem så dags att åka igen, får berätta mera sen. puss


stockholm

stockholm med klassen, en lång prommenad i stockholm för att besöka olika sevärdigheter och museum. En snabb shopping runda sedan tillbaka till ett museum. Vädret var great, fast ena stunden var det varmt och andra kallt. fick med mig två tröjor hem och en ring, älskar tröjan från monki! Sliiva och jag i stockholm tillsammans = kaos, sprang fram och tillbaka, och rätt som det var sprang vi till tåget i sista minut,  tågresan hem gav mig nog magrutor så mycket som vi skratta.

Två misstag på planen idag

Emelie fick för sig att jag var i moståndarlaget och tacklar mig så jag flyger iväg. Hon skrattade och sa förlåt hundra gånger när hon insett vad hon gjort, jag kunde inte resa mig på ett litet tag, emelie stod och väntade och hjälpte mig inte ens upp utan bara skrattade.

Bollen kom närmare och närmare vårat mål. Evelina ropar till shahin som är målvakt, ta bollen, ta bollen. Men shahin låter den rulla och tillslut när hon ska kasta sig för att ta in bollen, råkar hon missa bollen och puttar till den istället och gör självmål. trots att bollen rulla sakta.


22.38

min dag har varit en riktig söndag, inte gjort något alls. Imorgon har jag spanska redovisning, som kommer vara väldigt dålig, eller vi får se hur den går. Resten av dagen spenderar på fotbollsplanen. Nu ska jag titta klart på filmen sedan plugga. godnatt!

great

kvällen igår vad bra, kom hem runt tolv sen blev det sängen direkt, idag består min dag utav plugg men först frukost. puss!


något annorlunda

nu går jag ut och gör något annorlunda, något nytt. Vi får väl se hur det går, men tror det blir bra! hejdå!

22 maj

tog cyklarna till staden där vi spenderade dagen, satte oss i vasa parken med vår lunch och efterätt. Köpte min avslutningsklänning, underbar e den enligt mig. Nu ska jag käka lite sedan hem till en kompis.



efter ett halvår av skydd kommer dem fina bleka benen ut i det verkliga livet!


hoppas hoppas hoppas

frukost i solen, och nu blir det en dusch. Maja och jag tar oss ner på stan för shopping och lunch. Om jag känner Maja rätt kommer hon vilja cykla dit, hoppas bara hennes cykel är sönder eller att han inte orkar, hopppas hoppas hoppas. ha en bra dag.


min fredag

sara och sara kom hit på kvällen så gick vi till någon fest, men var inte kvar länge alls utan gick med erik till dem andra där vattenpipan,pratet och skrattet var, kom hem för ett tag sedan och känner hur hela min kroppkliar efter alla myggbett. Dags för film och något gott!

vänner i solen

har varit ute i solen i några timmar nu sen skolan sluta, tror till och med att jag har fått lite färg. Samtalsämnena var udda och roliga dem, jag och ave kommer leva helt olika liv när vi blir älder enligt bengi och erik. Vi får väl se om dem har rätt,haha. Nu ska gå ner och äta lite sedan hoppa in i duschen.

nyser

jag nyser konstant, min förkylning och halsont tycks aldrig försvinna. jobbigt, undrar hur jag ska göra med idrotten imorgon? vi får la se hur det blir med det. Nu ska jag stänga ner min dator och sedan glo på tv tills mina ögon slocknar. Puss


bomb två











vila i frid ♥

pratade precis med frida om killen som tagit livet av sig nyligen, han var bara 14 år gammal och hängde sig. Det känns som att alla dör just nu, hemskt. Pojken måste nog haft stora problem och beskymmer som han inte klarade av längre. Så jag hoppas han har det bättre nu. vila i frid♥

bomb ett








feeling hot hot hot

vädret är underbart, skoldagen var bra, pannkakstävlingen slutade lite illa eftersom någon hamnade i fontänen, lite synd. Trots att jag inte hade så varmakläder idag höll jag på att dö, så nu åker allt av, på med en bikini och ut i solen. Senare ska jag träffa Sara för att göra spanskan. La precis in alla min bilder från London på datan, så ska checka dem nu. puss

00.09


tanken var att jag skulle somna i tid idag men är inte ett dugg trött och alla människor är översociala. Kommer bli jobbigt att ta sig upp imorgon, men har ialla fall en liten sovmorgon. Godispåsen står brevid mig tillsammans med ett saftglas och tven rullar. godnatt!


Musikprovet

hade mitt musikprov idag på morgonen och det visade sig att jag fick mvg, ät jätteglad eftersom jag trodde jag skulle få g. Mina slutbetyg i no är klara, och kan inte bli bättre. Missade alla mina tv prgram igår så ska kolla på dem tillsammans med min kladdkaka nu. Har möte med jobbet ikväll sedan ska jag lägga in massa bilden sen london om jag hinner. puss

Duktig

har varit duktig och pluggat en del idag också, musiken börjar sitta mer och mer. Alla symfonier från 1600-talet till 1900-talet har snart fastnat i mitt huvud. Tog en paus i allt mitt pluggande och åkte till maxi för storhandling med mamma, massa gott köpte jag hem eftersom jag måste plugga hela veckan. godnatt.

jobbig dag

den här dagen har varit bra, dålig, jobbig, tråkig, rolig, men framför allt jobbig. ont ihalsen, huvudet. började klockan åtta och slutatade fyra. Blev en lång promenad på orienteringen för mig och ave, vi hade verkligen inte bråttom alls, gick och prata i solen istället. Orken att fortsätta plugga finns inte, men det behövs verkligen.


21


grillning

jag har suttit ute i över tre timmar nu, sommar vädret spirder verkligen glädje trots att jag pluggar. Men har faktiskt fått en hel del gjort. Nu blir det året första grillning här hemma för min del. Sedan forstätter jag nog med mitt pluggande. ciao!


skriva om? jahapp

jag är riktig dålig på att ta kritik på saker jag gjort eller hur jag är och vad jag har på mig. Rent allmänt så struntar jag i vad andra tycker så länge jag själv är nöjd. Men ibland behöver man höra andras tankar i livet. Därför är det Dags för mig att skriva om min novell som min lärare inte förstod sa hon, trög människa. Vädret är ialla fall underbart.

only hope



prat och choklad

kom hem från natta nyss, blev kvar där längre än jag skulle och mycket plugg blev det inte gjort heller. Men prat och massa choklad blev det plus manikyr. nu väntar duschen och sedan en popcornskål.

till natta

min hals dödar mig, och det menar jag verkligen, kunde knappt andas när jag vaknade idag. En varmchoklad väntar på mig och sedan åker jag hem till min saknade natta. Där det kommer pratas en hel del, du är för bra du gumman! goodbye.


Resan

jag kom hem från London igår, och vi har haft det underbart, åkte dit i tisdag och kom hem igår. fem dagar med shopping och alla sevärdigheter. Åkte dit med syster, mamma, emelie,frida, Monica och en mindre tom resväska men när jag kom hem var den alldeles för full med fyra par skor, tröjor, shorts, smycken, kjolar, underkläder, smink, cocktailklänning, väska. Allt möjligt med andra ord. Igår kväll: kvällen spenderades hemma hos Jennifer med massa människor eftersom att hon fyllde år. Träffade två trevliga personer lite senare på kvällen också. Natten bestod av mina älskade tv pogram som jag missat.


LONDON

nu tar jag flyget till London med mina flickor, ha det bra!


dubbelchecka

förstår inte varför jag är så bloggkåt idag, känner hela tiden att jag måste blogga fastän jag inte har så mycket att skriva om. syster och jag försöker packa men springer fram och tillbaka till varandra istället för att dubbelchecka vad den andra tar med sig. min väska står fortfarande tom fast kläderna är för det mesta redan bestämda, ska bara packa ner de. Läste att det skulle regna här hemma medans vi är borta, skönt att man slipper det.
- jag älskar dej syster



rings


packning

trodde det skulle vara enkelt att packa, men där hade jag helt fel! Har suttit ett bra tag i mitt rum och bara stirrat på alla mina kläder, kan inte bestämma mig men nu har jag  bestämt mig för att packa kläder för varje dag och sedan något reservplagg. det blir nog bra!


sean




inställda lektioner

min första lektion idag var inställd lika så min tredje, så gick bara på matten och efter den åkte jag hem igen. Kändes ovärt att vara i skolan för att bara gå på svenskan. Mamma var ledig idag så vi har kollat på filmer hela förmiddagen tillsammans. Nu väntar städning, plugg, packning och lite annat. puss.


hmm

jag har försökt att plugg nu ett bra tag, men jag ger upp nu. Har fått lite grann gjort ialla fall det är det som räknas. Jag hade tänkt att vara hemma imorgon från skolan, men kom på att jag måste hämta ett papper så går nog halva dagen bara mellan nio och tolv, ja så får de bli. hela jag kokar, hoppas bara jag inte fått feber.

cykeltur

tog cykeln till centrum idag runt halv tio och mötte upp jennifer, blev en lång cykeltur till friskis. Gymmade ett bra tag plus att vi övade på våra mål till sommaren, för min del är det att kunna gå ner i spagat. så nu gäller det att öva varje dag. Efter gymmet blev det solning och tillsist en cykeltur hem. Resten av min dag kommer bestå av plugg och åter plugg.

20.00


Första delen av min behandling idag på helskön var toppen, har aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv. Den andra delen bestod av färgning och bryn plock, inte lika skönt. Köpte en tröja på stan och massa underkläder. Tänker bara njuta av kvällen och titta på massa filmer. en sak jag har tänkt på hela dagen är, vart fan har det fina vädret tagit vägen? vill sitta ute och äta glass igen!


ÅTTA

gick upp redan åtta imorse för att hinna och duscha innan jag ska iväg, ska strax ta bussen och jag ber till gudarna att jag inte möter någon idag, åtminstonde inte nu på morgonen. hinner inte skriva mer, inte för att jag skulle göra det annars heller men ändå. haha puss!

myskväll


jag har en myskväll framför mig med riktigt bra sällskap, kan inte bli bättre. Det är min kväll i en enkel förklaring. glömde berätta att jag har bokat tid hos cut and blow också, där jag ska fixa mina naglar, lagom för alla födelsedagar och balen. Nu måste jag gå, puss!


nyklippt

jag älskar att ha genomklippt hår, inget slitet hår som är obehagligt längre utan rent och fint. Det har varit en bra dag idag, fick mvg på min muntliga redovisning i engelska och hade ingen spanska. för första gången hittade jag ingenting på stan med ska ge det ett nytt försök imorgon. puss.


sista dagen imorgon

skoldagen idag var okej, riktigt skönt med en veckas lov för min del nästa vecka, ett efterlängtat lov.Det har varit varmt hela dagen idag. Riktigt skönt, så har inte haft orken att plugga idag alls. Strax ska jag städa hos Ludwig sedan åka träna plus sola om jag hinner.


5/5

fin fint är mitt rum nu, tvättade till och med mina fönster, speglar, överallt man kan tänka sig. Nu är jag nyduschad och ska snart lägga mig i en nybäddad säng och kika på en film. Morgondagen vill jag inte ens tänka på, på kvällen ska jag faktiskt träna igen, men denna gång med musik. Min lilla älskiling var död idag.


ALDRIG

kom hem för en timme och åt precis middag som vi köpte med oss hem, efter skolan idag åkte jag och träna med jennifer, mina ben kommer värka på högnivå imorgon kan jag lova. Sitter i mitt rum som ALDRIG varit så här rörigt.  alla personer som sett det har fått en chock. Så nu ska jag stor städa, antar att det kommer ta ett par timmar. Plugga får jag göra i kväll/natt.

våfflor

idag fick jag sluta tre timmar tidigare, lektionerna var intsällda och vädret var topp. Kunde inte bli mycket bättre. Gick hem till natalite där det bjöds på våfflor och glass, en cykeltur hem till mig där spanska böcker väntade i solen. Nu sitter vi och pratar, och runt halv sju åker jag hem till frida,emelie och monika för middag. puss


saft och polly

sara gick precis, jag som trott att vi gjort klart våran skrivning till idrotten på 40 minuter men istället hade det gått 1h och 40min, fast mycket prat blev det som vanligt. alltid lika kul. Nu sitter jag kvar i lilla vardagsrummet med saft och polly till hollywoodfruar. puss.

polly och jag vi är goda vänner



bättre sent än aldrig

försov mig verkligen imorse, så kom 30min försent, men bättre sent än aldrig. Slutade tidigare idag också, så åkte ner och köpte min klänning, tajt å fin med en rosett där bak. Träffade natalie efteråt, glass, prat och skatt. Nu väntar plugg i någon timme sedan ska jag träffa sara. puss

Sol vind och vatten


mamma berättade att det skulle bli kallt imorgon igen, tråkigt och jobbigt med det här vädret tycker jag. Därför borde vi ha sommar året runt, förutom två veckor då det är riktig vinter med två meter snö och iskallt. Det är vad jag tycker just nu ialla fall. Jag ska slå på en film snart, och imorgon efter skolan åker jag ner på stan för att köpa två klänningar och boka klipptid sedan hem igen för att plugga. godnatt.


great day



mathilda kom hit igår, sedan tog vi en promenad i ica för att köpa med oss lite gott till kvällen, vi hyrde även en film som vi ens inte ens kollade klart på. varma mackor lagades också innan filmen. Dricka, chips, dipp, grönskar. En riktig tjejkväll med prat och skratt plus att vi lockade håret på varandra. Jag kom hem runt tolv efter en jättemysig kväll. Inatt har jag sovit elva efterlängtade timmmar och nu kollar jag på avatar och ska försöka plugga lite grann, men vädret lockar mig, så underbart ute.

filmkväll hos mathilda

jag kom hem för någon timme sedan från sara och ska hoppa in i duschen snart, för klockan sju ska jag till mathilda för filmkväll, mysigt och trevligt. Berättar om min gårdag imorgon eller inatt. Puss!

Nio

fem trötta tjejer ligger hemma hos sara, vaknade för ett tag sedan och planerar redan dagen trots att gårdagen slutade nio imorse då vi kom hem hit. Nu ska vi nog käka lite frukost, ialla fall om jag får bestämma. vi hörs sen.


RSS 2.0