JMSZ.DEVOTE.SE

jag har börjar blogga på devote istället, för att komma till min nya blogg klicka här eller länkarna nedan. Kände att det var dags för att byte. Hoppas ni fortsätter att läsa trots att jag bytt domän. Den här bloggen kommer vara grymt mycket bättre också. de lovar jag. puss.

JMSZ.DEVOTE.SE. JMSZ.DEVOTE.SE. JMSZ.DEVOTE.

TRÖTTER

idag fick det bli en lång sovmorgon eftersom jag somnade runt fem igår. satt och pratade med lite vänner, då eric berätta att nya harry potter filmen var en besvikelse men de vägrar jag tro på. för gud vad jag längtat. den måste vara bra!!

BREAK UP TO MAKE UP


NATTEN E UNG

nu är jag hemma igen, jag och natalie har spenderat våran tid med grym musik, dans och skratt. en bra lördag kväll blev de. har precis bytt om och tvättat bort sminket, godisskålen och ett stort glas cola står brevid mig. Årets skolkatalog ligger även där, tven rullar. Natten e ung.


YOU CAN GET IT ALL

spenderade precis min tid i ett bubbelbad med tända ljus, hårinpackning, ansiktsmask. Ja hela köret, grymt underbart. planerna för lördagskvällen var fest, men dem ändrades när jag fick reda på ett och annat. Så åker hem till Peo och Sari istället där jag och Natalie spenderar kvällen tror jag. puss.

DOWN ON ME


YOU ARE CRAZY CUTE

vilken söt syster man har som kommer hem mitt i natten och ringer mig ett antal gånger och förstör mina sköna sömn för att hon inte har några nycklar. våran badrumsmatta var borta när ja gick upp i morse och den hittades precis i hennes rum. ooooj vad jag skratta. nu ska jag åka och träna.puss


THE MORNING ALWAYS COMES



FRIDAY I'M IN LOVE

min dag har gått riktigt fort idag, skoldagen rullade på riktigt bra med prov och matte lektion. Idrotten bestod av volleyboll, laura och jag krossade allt och alla. Efter de var vi kvar i skolan någon timma för att vänta på emelie. Tog oss till stan och träffade sarorna ett tag innan jag fortsatte hem till Natta. Runt sju var jag hemma för en myskväll med mamma. Middag,film,massa godis, chips och dipp. Kan de bli bättre? nej en perfelt fredag. nu ska vi fortsätta mysa till filmen. puss


21.55

smarta natalie glömde sin mobil på bussen och vem får gå och hämta den? jo jag, så stod ute i kylan ett bra tag och pratade med elle och bengi som var snälla och tog hand om mobilen.. middag och plugg sedan klädde jag på mig varma kläder och tog en kvällspromenad med sara, över en timme var vi ute. duktiga tjejer. Nu ett varmt bad. puss.


UNUSUALLY


DET GÅR VARKEN BRA ELLER DÅLIGT

jag hoppas verkligen att alla i min familj kommer hem senare idag, för nu har jag precis flyttat ner mina högtalare till köket och spelar hög musik till mitt engelska plugg. Det går varken bra eller dåligt.hoppas bara att någon fastnar i skallen tills provet imorgon. För en liten stund sedan pratade jag med natalie, känns lite konstigt att bara träffa henne varannan helg nästan när man är van att ses varje dag i princip.


GENOM ELD


KOSTFÖRELÄSNING

klockan tio idag hade jag en kostföreläsning som varade i en timme ungefär, sedan blev de en snabb vända i stan och lite mcdonalds i magen. efter de tog jag bussen mot eriksborg för att ordna lite saker, kom hem för en ett tag sedan efter en lång promenad hem. nu, dags för plugg.. visar de jag köpt senare. puss.

ORDET LOVAR ÄR BARA EN LÖGN

Ordet Lovar är bara ett vanligt ord som får andra att känna sig trygga.

Om man lovar något är det från hjärtat och inget annat. Om man lovar något så gör man allting i hela världen för att de ska hålla. ´Du kan lova att aldrig berätta något du precis hört av en vän. Men alla vet att så småning om kommer personen att berätta de. Alla vet det innerst inne, ändå berättar man saker som man vill ha hemligt. Varför gör man de? när man vet att det kommer säga de till minst en person till. Jo, för man vill dela med sig. Varför ska man sitta alldeles ensam på sina tanker? när det finns tiotusentals människor runt omkring en. Dina frågar får svar. Dina svar får frågar. Din ångest kan försvinna. Dina problem kan trollas bort. Du vill skrika ut dina problem samtidigt som du vill gråta ut din sorg och din glädje vill du skratta i timmar med. Efteråt känner du lättnad eller ångest att du berättade dina hemlighet som för ett litet tag sedan bara var dina? ingen annan visste om dem, dina djupaste tankar om allt som rör sig livet är inte längre dina. Du delar dem med minst två personer till trots att du bara berättat för en. Det jag vill få sagt är, var rädd om dina tankar och välj rätt.


17.27

har aldrig sprungit så länge och så snabbt som jag gjorde idag på gymmet, så blev lite imponerad av mig själv faktiskt, de kommer nog kännas i benen imorgon dock.. kom hem för en timme sedan och har precis ätit. dags att börja plugga och sedan en kvällspromenad med gammal vän.... och då äre mössa,vantar,halsduk som gäller. puss


ENG

ställde klockan på sju imorse för att hinna titta på en film och bara mysa innan skolan börja, men slutade med att jag tog en sovmorgon till halvtio. just nu sitter jag på min engelska lektion och dem flesta över till provet. snart blir de lunch och sedan matte. sen är dagen slut.


NO ONE LOVES ME LIKE YOU DO


COSMO

min älskade cosmopolitan kom igår på posten, det tog ett antal timmar för mig att läsa igenom den. Så varierade med engelska böckerna och cosmo nu på kvällen innan mina tvprogram började. antar att jag ska ta en dusch innan jag fortsätter öva på engelskan och slår på en film som vanligt..


BÖRJA I TID MED ATT PLUGGA

äntligen hemma från skoldagen, lång och seg trots att vi började klockan elva. nu för tiden är jag alltid sen ute med att plugga till prov. så nu ska jag försöka få lite grann gjort av min stora hög av plugg. puss

SAMMA ORD OLIKA BETYDELSER


NATTMACKA

jag borde nog sova nu, eller ja borde ha sovit i en timme minst nu. men kan inte stänga av min data och verkligen inte min tv. det bara går inte. Man sover bättre på en mätt mage, så en nattmacka skulle inte vara helt fel. först en macka sedan sova. puss

BENEFITS WITH LOVE



LOVE PICS FROM KARNAAH

ÖGONBRYN

dags att komma tillbaka till verkligheten det vill säga skolan. jag har ett engelska prov på fredag,matteprov nästa onsdag så denna vecka kommer bli en pluggvecka.. jag har precis fixat och trixat med mammas ögonbryn, och även mina egna. Nu dags för en dusch. puss


COME ON AND PLAY



INSTÄLLDA LEKTIONER = LEDIG = SOVMORGON

vaknade för en halvtimme sedan, tanken att inte behöva gå upp på en måndag klockan sex som jag brukar var underbar. Mina lektioner är inställda idag så jag är ledig. Jag har precis gjort iordning mina äggmackor och varmoboy och ska slå på en film, restan av dagen blir en pluggdag. Vädret lockar mig inte till stan direkt knappast till att träna heller. kan det inte bara bli en iskall vinter snart, hatar plask och regn.


SILENT HILL

Silents hill är en av dem läskigaste filmerna jag någonsin har sett vad jag minns, trots att det var år sedan jag och sandra såg den. Jag hittade den precis och vet inte riktigt om jag vågar titta på den igen. den kanske inte var så läskig som jag minns? upp till bevis.. blir nog ingen sömn för mig inatt om jag ska titta på filmen ensam.


TÅRTA

farsdagstårta med familjen, mormor och morfar. Efter dagen träningen behövdes det lite tårta som belöning. Får väl träna bort det på tisdag istället. m och m är fortfarande kvar men jag behöver verkligen sätta igång med mitt bildprojekt så det ska jag göra nu.


FARSDAG

snart tar jag mig till gymmet och efter det plockar pappa upp mig för en fin middag med familjen eftersom det är fars dag. Kom precis på att min ipod inte har något batteri och jag är en sån som måste ha bra musik för att kunna träna.. Får väl ta mobilen om den inte hinner ladda. puss


WISH WITH YOUR HEART AND NOT WITH YOUR BRAIN


I SAID

I said I would never fall for you, I said I could never love you and I said that love makes me blind

VOGUE


BETTER OF ALONE

jag har precis kommit hem och på sängen ligger mina godsaker ännu en gång, syster och jag tog en sväng förbi ica. En stor godispåse, två kakpaket pus pringels och fanta. De blir en myskväll hemma med flera nya filmer. Behöver verkligen vila upp mig känner jag. puss

TÄNKER BARA LÅTA DAGEN GÅ SOM DEN VILL

oj vad sent jag somnade igår, och därför vaknade jag även sent. jag tänker bara låta dagen gå som den vill. tänker inte bry mig alls. mobilen är död, och funderar på strunta i att ladda den, frågan är bara om jag klara mig utan den en helg helgen? vi får väl se..


YOU CAN END UP ANYWHERE




HON SOMNADE

jag och mamma slog på en film efter att dem kommit hem, den var så pass dålig att hon somnade medans jag hämtade mer och mer godsaker för att kunna underhålla mig.. enligt mig själv och mina vänner, borde jag rulla fram snart. men som tur är kan jag i princip äta vad jag vill utan att det märks.. glad över de är jag.. nu ska jag sova.puss


MY FEELINGS FOR YOU

My feelings for you have always been real
I was so in love with you I could hardly see
Tell me can't you feel
Tell me can't you feel

My feelings for you have always been real
Now after all this time tell me can't you feel
Tell me can't you feel
Tell me can't you feel


SPÖKEN? FINNS DEM? JA

Just nu sitter jag hemma och har precis tagit fram en massa godsaker, ska strax så slå på en film. jag älskar att vara hemma ensam trots att mina tankar och ögon skrämmer upp varandra. spöken? finns dem? JA enligt mig gör dem de. jag ber inte folk att tro på mina ord, det är upp till dem själva om dem väljer att tro på det jag säger.

OFF AND ON, BRINGIN' BACK LAST NIGHT



FREDAGS MYS

mötte upp natalie på stan och efter några vändor åkte vi hem hit. Nu blir de film mys med nå gott. Sebbe kom precis hem också, så ska prata lite med honom.


(bilder från nattas data)

STOMP THE YARD

sitter på min andra lektion för dagen, ska egentligen plugga till mitt engelska prov men finner ingen ork till de. somnade till stomp the yard igår runt två vilket ledde till att jag försov mig imorse men som tur fick jag skjuts. Har bara lunch och idrott sedan slutar jag.. skönt..


11 NOV

i två timmar sminkade jag ebba till en av deltagarna i grinchen, det blev riktigt bra och de var grymt roligt att använda sig av starka färger, glitter och lösögonfransar. På hälsopedagogiken blev det tankeskraft, det är något som jag faktiskt tycker är roligt att jobba med. Man går in i sig själv och lär sig mera om olika tankesätt. Hade även utvecklingssamtal innan mamma kom och hämtade mig för att åka och äta innan nästa möte på stan. Efter mötet blev de en vända på stan och sedan till älskade ica maxi för att stor handla.


GE MIG FREDAGKVÄLL

imorse klev jag upp ur min underbart sköna säng klockan halv elva eftersom jag börjde tolv. Men imorgon måste jag gå upp ur den klockan sex.. fem timmar tidigare än idag... det kännes inte helt ok direkt, ge mig fredagkväll istället för torsdag morgon.det skulle vara underbart.


dreams can cure anything

snart kommer jag att vara sju år igen, jag titta på skönheten och odjuret, både ettan och tvåan. Jag känner för att drömma mig bort i barnfilmerna och glömma verkligheten. Morgondagen är inget jag ser fram emot, den är mörk. Därför drömmer jag mig bort.


WILDFOX BLUE



SOMMAREN KOM NU NU NU

snön är flera decimeter utomhus och imorse blev jag nästan bländad när jag gick till bussen. jag som alltid älskat vinter, vad har hänt? jag längtar till värmen och sommaren, snälla kom nu nu nu. dagarna rullar på som vanligt. puss.


BLONDIE GOES BROWNIE

gud vad jag är sugen på att bli brunett, riktig brunett. frågan är bara om jag vågar och när jag ska göra de

WALKING AWAY

I'm walking away from the troubles in my life
I'm walking away oh to find a better day
I'm walking away from the troubles in my life
I'm walking away oh to find a better day
I'm walking away


ALWAYS HAVE FAITH




EN STOCKHOLMSNATT

för någon timme sedan slog jag på en stockholmsnatt, tände massa ljus och gjorde iordning en varmchoklad med grädde. Trots att filmen är 40 år gammal var den ganska bra ändå. Utomhus är det snöstorm, fryser bara jag tittar ut genom fönstret.


9 NOV

började elva idag och slutade tolv, onödig dag egentligen. Efter de åkte jag direkt och träna, har nog aldrig tränat mina ben så mycket som idag, så jag lär ha träningsvärk imorgon.. har precis tittat klart på en film ja börjde kolla på igår. kan inte bestämma mig för vad ja ska göra nu, gå ut och fota i snön?en ny film?plugga? baka?

BILDANALYS

jag hade tänk att plugga till engelska provet idag men så blev det verkligen inte. Istället sitter jag och gör mina fyra bildanalyser, skriver om bilderna vad de ger för känslor och likande. har bara min reklamannons kvar sedan ska jag ta en dusch och slå på en film, funderar på att titta på paranormal activity 2 men vet inte om jag vågar.


LAST BUT NOT LEAST. A JACKET



NEW WONDERFUL SHIRT FROM MONKI




MY NEW WALLET BY MONKI



VÅGA VARA DUM FÖR ATT MÅ BÄTTRE

trots att mitt huvud redan dunkar av huvudvärk spelar ja högmusik.. inte så smart kanske men ibland behöver man vara lite dum för att kunna tänka på annat. skolan idag bestod av ett frisör besök med tvätt,inpackning och styling och en bildlektion. slutade runt ett och sedan fick de bli några vändor på stan, köpte lite grejer som ja visar senare efter jag pluggat. pussen!

SÖT FULA FLICKOR


BEN & JERRY´S BROWNIE



SAVE IT, SAVE HIM AND ME



15.59

jag lovade mig själv att göra någonting varje dag på lovet och verkligen ta vara på varje dag. Önskar att jag hade gjort motsatsen nu, att bara vara hemma och inte göra något alls. Att behöva gå upp klockan sex imorgon för att hinna med bussen klockan sju känns hemskt, eftersom jag somande runt sex idag.


B-W-H-S



KLOCKAN FEM

jag är död. jag och natalie kom hem runt fem i morse och somnade någon timme senare, vaknade runt tolv och ringde nästa direkt mamma om skjuts eftersom jag måste börja plugga till ett engelska prov.. Kvällen/natten var rörig men antar att dem som var där hade de väldigt bra, medans jag fick ta hand om en rörig garderob i fyra timmar där alla blev galna.´mycket folk kom de ialla fall som var utklädda till det mesta.


HALLOWEEN

sitter hemma hos natalie och båda två är färdig fixade för kvällen. Snart kommer natalies chef och hämtar upp oss.. Resten av kvällen och natten kommer spenderas i sura på en halloween fest där vi ska jobba. Ha en bra kväll. puss

MILITÄR

nu ska jag gå ut och rota i garaget efter nå slitna militärkläder eller målarkläder som pappar har. Kör antingen på det ikväll eller bara svarta tajta med en stark sminkning. vi får helt enkelt vänta å se.

THE MORNING OF

Never felt this way in my whole life
Never had this feeling before tonight
I can't get you off my mind
Cause you shine
Oh you know you shine


A GIRLS BEST FRIEND


RULLA IN

kvällen blev ju inte som planerat, istället kom sebbe hem med en hel del folk och under kvällen rullade de in mer och mer. Var kvar där i ett bra tagfaktiskt innan jag tog bussen till sarorna där de blev en hel del prat och lite skräckfilm. Kom hem för ett litet tag sedan och nu kallar sängen. puss

Paranormal Activity 2

mötte upp elsa i igor sedan gick vi mot spicy, satt i timmar och prata om det mesta. Gick mätta och glada därifrån, sedan tog jag bussen hem till Natta. Nu blir det skräckfilm, paranormal activity två ska ses. Undra vem av oss som kommer bli mest rädd efteråt? hon som ska sova ensam hemma inatt, eller jag som ska gå ensam hem inatt genom en skog?


BLACK TRUTH


BRRRRRRR

misslyckad höstfotografering jag höll på att frysa ihjäl så gick hemmåt igen efter en kvart. Nu ska jag göra i ordning en varmchoklad och sätta på mig lite varmare kläder innan jag åker ner till stan för en fika med elsa. Kvällen kommer nog att spenderas hemma hos Mike med sara gånger två och pojkarna.


JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV

jag hatar verkligen personer som är egenkära men just nu älskar jag mig själv. Jag sitter med mitt täcke i min underbart sköna fåtölj med hörlurarna och dunkar musik. Har tagit fram, choklad,glass, vindruvor, riskakor, lösgodis. Livet e underbart helt enkelt.


AFTER TONIGHT


WRITTEN IN THE STARS

Oh Written In The Stars A Million Miles Away
A Message To The Main
Ooooh
Seasons Come And Go
But I Will Never Change
And I'm On My Way


YOU DRIVE ME CRAZY

jag kom hem för någon timme sedan, satte nästan direkt på ett varmt bad och tända vaniljljus samt choklad. nu ska jag sätta på mig en mysig pjamas och gosa ner mig i sängen med något gott. Bussen från sala igick klockan sex och självklart somnar jag under bussresan, så typiskt mig. Efter de har jag ialla fall spenderat min tid hemma hos natalie.


AT SCOTTS PLACE

sitter hemma hos scott mätt som aldrig förr. Har precis tryckt i mig en pizza en halv chokladkaka och winerbröd. Om en timme går min buss hem till västerås, kommer antagligen somna direkt när jag kommer hem eller vara öppe hela natten. Eftersom vi vände på dygnet helt igår.


SHOES ARE MY NEW DRUG



nya höst dojjorna som kommer användas väl.

BLONDINER HAR ROLIGARE

tiden flyger iväg, om en timme eller två timmar kanske det var, ska jag befinna mig på centralen för en lång bussresa ändå till sala tillsammans med Sanna. Den tredje tjejen är redan där, det ska bli fest  hela natten om ja minns rätt? vi sover nog kvar där en eller två dagar. tre blonda vänner i en lägenhet med trevliga människor? kan de bli bättre? Nej! ha de gött.


MY NEW LOVE FROM CARLINGS




I'm in love for real.

SUN KISS



I'M DIFFERENT AND I AM PROUD

en mysig snygg underbar stickad kofta från carlings hänger nu i mitt rum efter en runda på stan med sara igår, ett par dösnygga bruna kängor står på mitt golv i mitt rum efter en vända med mamma. Dem två är helt klart mina favoriter i höst. Igår kväll befann jag mig hemma hos mathilda med några tjejer. Kom hem ganska tidigt och mös framför tven till halva natten hade gått. de va min dag de!


2 Nov

dagen ser grå ut genom mitt fönster, men jag tänker inte låta de påverka mig. Jag vaknade precis och ska strax kila ner och äta lite frukost innan jag tar mig ner på stan med en vän. Kvällen spenderas nog hos mathilda med lite andra vänner.


JUSTIN NOZUKA



20.05

oj vilken seg men bra dag det har varit. Nu ska jag lägga på en ansiktsmask och hämta upp lite gott till mitt rum och mysa till den nya beck filmen som syster hyrde.  Mer ska jag inte göra ikväll, det får bli en riktig myskväll. kram.

UNO DOS TRES




NU KÖR VI

jacuzzi? underbart skulle det vara men en sån nu. Men istället dricker jag upp mjölken och ber mamma om en skjuts till gymmet. puss på dig.


00.04


RSS 2.0