SHOPAHOLIC #3



tvivlel

börjar tvivla på det vi gör, det du säger och det jag hör.


SHOPAHOLIC #2

mina nya fina saker är, en väska, en tröja, två koftor, ett par leggins/byxor, en ring, kavaj plus spetsunderkläder och ett till linne.




SHOPAHOLIC #1

vilken shopping dag det har varit idag, från klockan tolv till halv åtta på kvällen har jag gått runt på stan tillsammans med mamma och dem sista timmarna tillsammans med maja. Mamma och jag åt på grekiska kolgrillsbaren och gick många rudor på stan, flera påsar hann vi få tills vi tog en fika på igor sedan forsatte shoppingen tills jag möte upp maja för ännu en fika och mer shopping.. Min stackars kropp är helt slut, speciellt mina fötter eftersom jag gick runt med kilklackar hela dagen. Innan allt detta var jag i skolan precis som vanligt, hade nagelmanikyr och hälsopedagogik. Sedan gick jag till rudbeck för att hälsa på mina saknade vänner innan ja mötte upp mamma på stan..


HARD WORK

om ja blundar mina ögon längre en 1 minut kommer jag somna. Så pass trött e jag.

Imorse mötte jag upp sanna på stan och som vanligt kom vi försent till skolan, vi fick även tillbaka våran engelska och jag hade bara ett enda fel så är riktigt nöjd. Efter skoldagen blev den en fika med emelie inne på i kvarteret igor, vi hann med lite shopping också. En träningströja och en sportbh. Åkte direkt till träningen efter de, sedan tillbaka till stan för att träffa natta och tillsist tog jag bussen hemmåt.


prov, förhör, inlämningar

måste skärpa mig när det gäller skolan och börja plugga i tid till proven och läxförhören. Lämnade ialla fall in två inlämingar dag, och blev nyss klar med engelskan.. får se hur det går imorgon. Nu ska jag kika på sex and the city, börjar halv elva imorgon så det får bli en sovmorgon imorgon med. godnatt

this ain't goodbye

sanna och jag hann till och med gå på stan idag innnan skolan, köpte en svart tajt klänning har dock inte provat den, hoppas verkligen inte att den är för liten eller för stor.

tre bussar tog det mig för att komma hem idag, en lång pn blev de. nu måste jag duscha och plugga.. idol tar över mina kvällar så det blir aldrig nå plugg men idag måste jag verkligen plugga.

09.15

ligger i min säng med datan och hög musik, har precis vaknat till av ett samtal.. tur de annars hade jag nog somnat om. Skoldagen börjar klockan elva och slutar två, hade tänkt att träna också men min hals är d-ö-d. Nu ska jag kila ner och äta frukost och läsa tidningen för en gångs skull.

IBLAND ÄR DET FULA DET FINA I EN PERSON



all the right moves



DESIGNA KLÄDER

osminkad har jag varit hela dagen, i skolan och på stan! Något nytt, och fy vad skönt det var. Annars så har vi bara ritat hela dagen, designat kläder, smink och hår till en förställning. Mötte upp natalie på stan och sedan åkte vi hem till henne.. Kom hem för ett tag sedan, ska strax börja plugg och självklart köpte jag med mig energidricka och godis på vägen hem..


måndagar

klockan är inte ens sex och jag är redan uppe, vill bara krypa ner i min säng igen. men det går inte eftersom duschen kallar... just nu hatar jag måndagar och skolan......hejdååå!

Imma be

har varit en filmdag med spicy och b&js, har sett riktigt knasiga filmer, skrattar och gråtit har jag gjort. Natalie kom hit för några timmar sedan och just nu rensar hon min garderob? ingen nyhet.. Imorgon börjar man skolan klockan åtta, inget jag ser fram emot alls. Pusshej

BELLYBUTTONPIERCING



COOLER THAN ME

det blev ingen sömn i natt alls, somnade istället runt tio och sov hela dagen, idag skulle jag egentligen tagit en fika med jessica sedan åka hem till henne med alla andra tjejer. Men orken fanns inte, istället blir det en hemma kväll, kom precis hem från maxi. en b&j, chips och choklad blev köpt. Sover nog hos natalie idag också, om jag lyckas hålla mig vaken till klockan ett då hon slutar jobba.


FRIDAY IS JUST A DAY

ett par träningsbyxor, en navelpiercing och ett smyckesträd fick jag köpt på stan idag tillsammans med min kära mormor.En mysig fika på kvarteret igor med mycket prat sedan forsatte vi rundan på stan. Efter några timmar mötte jag upp natalie och vi tog ännu en runda på stan innan vi åkte hem till mig för middag innan bion. Efter bion åkte vi till en fest men valde snabbt att åka hem till natta istället. Resten av våran natt spenderades med två pojkar till en skräckfilm. puss


HÖRDE JAG BIO IKVÄLL? JA DET GJORDE JAG


Min fina söta underbara

äntligen fredag, plus studiedag på det! underbart. Har precis målat naglarna, och är väl färdig fixad för den delen också. Ska åka ner till stan och lunch med min fina mormor, ska försöka hitta träningkläder också. Puss!

old pics



IGOR

en kort skoldag mellan 8-10.30, en sväng till igor med amanda, tränade på friskis i hela 90min, somnade i solariumet på glada oxen.. I stort sett min dag innan jag kom hem, nu ska jag kika på en film och gosa med ludwig.. Puss  

I WANT TO BE YOURS


ETT ÖPPET ETT STÄNGT

skoldagen gick underbart snabbt trots att den var dålig.. Mötte upp mina saknade saror och pojkarna på stan efter skolan, gjorde aboslut ingeting utan bara prata. Bytte om till mjukiskläder direkt när jag kom hem och nu ska käka lite sedan plugga.



försover mig alltid

ställde väckarklockan på halv åtta för att hinna duscha innan skolan, lyckades sova en extra timme, men hann ta en snabb dusch ialla fall, tur de! Nu ska jag sätta på lite smink och åka till skolan.. cya!

PLAY IT HARD


NU NU NU

Kom hem från skolan/stan för ett litet tag sedan, för första gången har jag en hel hög med plugg som måste göras nu nu nu. Min kväll kommer vara hemsk så lär sätta igång med allting nu så jag blir av med lite saker ialla fall. Funderar starkt på att baka lite också, haha fyy vad gott det skulle vara, tror ja slänger in en kladdkaka om några timmar.


ÄLSKADE CHOKLAD

gick och träffade mariam, blev en prommenad till ica sedan satte vi oss med våran älskade choklad och bara pratade innan vi gick till gården och träffade några saknade människor. Nu ska jag krypa ner i sängen med en varmchoklad till en wallanderfilm. puss

EGOEGOEGO





HELSMINKNING

missade bussen så en kvart senare fick jag ta bussen till stan, väl på stan åkte bussen förbi oss för att den var full så det var bara att vänta tio minuter till. Trots allt detta kom jag bara tjugo minuter försent. Morgonen bestod av massage och sedan helsminkning på varandra. Nu ska jag äta och lägga mig i våran soffa och slå på wallander.


WE DON'T CARE




GONNA MISS YOU BABY

nu har vi varit och vinkat av min kära syster på stationen, hon lämnar nämligen mig ensam här hemma i två veckor eftersom hon ska till litauen med skolan. Så nu kommer huset kännas konstigt, tomt och annorlunda kan jag tänka mig. Stannande till och köpte oss en varsin fet godis påse, som redan är halv tom.


Kulturnatten

på kvällen igår åkte jag ner på stan och träffa natalie, blev några rundor på kulturnatten och en massa förställningar där dem sjöng, satt uttråkad i några timmar där, men snäll som jag är stod jag ut för saris och nattas skull. Runt tolv var jag hemma och efter ett tag kom en vän över.


DAGEN EFTER

två par nya höstdojjor, lite strumpbyxor och nagelsaker har jag inhandlar dem senaste dagarna, pengar flyger iväg. Mötte syster på stan igår, sedan åkte jag hem till natta i några timmar. En middag och film med pappa, och tillsist hamna jag hemma hos sara med flickorna och pojkarna, galenkväll.


DINA ORD ÄR TOMMA LIKA SÅ DIN BLICK

sitter hemma nu och väntar på att min mat ska bli klar så jag kan slå på en film. Köpte med mig lite bakelser hem också, inte några heller utan eller par stycken. På handverkslektionen idag fick vi arbeta med ögonbryn, så nu har jag fått mina nopprade och färgade, ont som tusan gjorde det men helt värt det. Annars blir det nog en pluggdag och sedan inhandla lite skor med mamma.

skoljoggen

laura och jag åkte till skoljoggen en timme tidigare för att bli av med den, men istället fick vi tre timmars hål. Men slutar om någon timme sedan åker jag hem till min saknade natalie och ikväll ska jag träffa min lilla sara tror jag. anatar att ave ska ta tillbaka sin dator snart eftersom lektioner börjar snart, så puss!

PÄLSVÄST

ett höstlinne och en pälsväst blev inhandlat idag på stan efter skolan. Känns inte bra att jag varje dag kommer hem med en eller flera påsar. Middagen blir hemlagad pizza, så ska gå och hjälpa mamma nu. puss.


I DONT GIVE A SHIT

Imorgon börjar jag klockan elva vilket betyder sovmorgon, så skönt. Nu är jag ensam igen, funderar på om ja ska slå på en film eller krypa ner i sängen och sova. Mina ögon är trötta, slår nog på en film sen så får jag väl somna om jag gör det. puss godnatt.


13:e

grundsminkning och genomgångar av färg och penslar, samt en bild och form lektion bestod min dag utav. Våra måndagar och torsdagar är ganska underbara. Hann vara hemma en halvtimme innan dem hämtade upp mig för att skjutsa mig till träningen. Nu ska jag hoppa in iduschen.. sedan äta och lagom till idol får jag nog besök..


18.24

natalie gick precis så ska hoppa in iduschen och fixa mig lite innan jag åker vidare. men först dusch och middag!

SP10A








Brand new day

runt fem kom en kompis över och vi kika på film, och klockan åtta tog jag bussen hem till natta där jag spenderade många timmar innan mamma kom och hämtade mig. Kröp direkt upp i min underbara säng och tittade på en film med lite gott innan jag slocknade runt fyra.


classmate baby

Kom precis hem från natta/stan, hon gick upp tidigt och jobba medans jag sov några timmar till innan jag åkte ner mot stan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan röja upp i mitt rum lite grann. Sedan åker jag hem till natta igen eller träffar min gamla classmate från ruddan.


Sturegatans

andra skoldagen på carlforska gick nästan lika bra som den första trots att vi hade vanliga lektioner, efter skolan blev det pizza på struegatans tillsammans med amanda och nu sitter jag hemma hos natalie, sover här hela helgen eftersom hon är ensam hemma.

STIL OCH TREND

ansiktsbehandlingar med rengöring och masker samt massage undertiden bestod min morgon av och sedan fick vi desgina kläder, smink och hår till en kommande förställning där vi ska styla alla efter filmen grinchen. Det var min första dag på stil och trend,carlforska. På stan idag köpte jag två  par jättemysig höstkoftor och ett par sammets leggins, lunchen fick bli en sallad från vivaldi. Maja kommer hit om någon men innan det ska jag nog sova en stund.


träning

kom precis hem och ska bara äta lite och byta om sedan åker jag och tränar med veronica. puss


kort dag och klipptid

skoldagen börjar tjugoöveråtta idag men slutar tolv vilket är skönt, och klockan två har jag klipptid. Allt slitet ska bort, så e det bara, spelar ingen roll hur mycket eller hur lite det än är det ska bort. nu måste jag slänga på mig lite smink och sätta utt håret för bussen går om en kvart. Puss pårej.


I DETALJ

nollning behöver jag säga mera? vi fick klä av sig kläderna och gå runt i soppåsar med mjöl och ägg i håret. det kastades vattenballonger och ägg hela tiden, vatttenpistollern som var fyllda med vinäger och surströmming. Sånger,danser och lekar på stan och i vasaparken. det var en riktig lyckad nollning tycker jag ändå. 

blev som vanligt en kort sväng på stan med veronica, träffa även kim på stan så åkte hem med han.Han räddade nog min bussresa hem, annars hade jag varit tvungen att sätta mig ensam brevid någon stackare som säkert hade bytt plats om inte dött. Nu måste jag hoppa in i duschen, får nog tvätta håret flera gånger för att få bort lukten. peace


tjockiströja

började sent idag men slutade även sent, tre enkla lektioner och en fika med veronica bestod skoldagen av. Innan vi åkte hem blev det en runda på stan, en mysig tjocktröja blev även köpt. Ska sätta mig och plugga lite nu sedan får vi se om vi åker och solar eller om jag åker och tränar.


JUST IDAG

jag behöver verkligen sätta mig och plugga, har en stor hög med skolböcker. Men kan inte slita mig från tven och sängen, det går verkligen inte.

lagom trött tjej

temperaturen på nätterna är som en vinterdag, trodde jag skulle dö av kyla när jag gick hem. spenderade min kväll tillsammans med trevligt folk hemma hos en pojke som fyllde år, förflyttade oss efter några timmar också. men nu ska jag krypa ner i sängen känner att mina ögon inte klarar av att hålla sig uppe, lagom trött tjej!


dina ord ändrade allt

jag har alltid vetat sanningen men vägrat inse den. Du lyckades förklara, du fick mig att inse och förstå.


YOU CAN'T FOOL ME AROUND

spenderade min kväll hemma hos natalie, och min natt här hemma med en annan kompis som kom hit runt två. Film och mys blev de! han har precis gått så ska krypa ner i min säng nu och sova, men först Kvällsmat, mat är som godast på nätterna enligt mig. godnatt!


puss påreeej

sitter hemma hos min älskade vän natalie nu som precis har flyttat, bussen hemmåt tar jag kóm några timmar så vi hörs då, cyaaaaaaa.

mumms

ännu en lång skoldag, sista lektionen bestod av matte men enligt mig och emelie bestod den utav vanlijbulle,varmchoklad och musik. mötte upp natta på stan efter skolan. efter hon klippt sig gick vi och köpte mina kuddar på indiska sedan hemmåt. Ska byta om nu och äta lite sedan åker jag iväg för kvällen. puss.


obsessed

we belong together because I need you, because you need me. Because you are my drug, because I'm your drug, because you are obsessed, because I'm obsessed. boy you are amazing.


YES PLEASE!


jag räknar redan veckorna,dagarna,minuterna och sekunderna till nästa lov. Gå upp klockan sex-sju nästan varje dag och sitta på flera timmars lektioner dag in och ut passar inte mig. Dagarna ser likadana ut, skolan,stan,sova,plugga och träffar någon/några. Det låter kanske bra och så men så fort jag lägger mig i sängen somnar jag? det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är så trött är jag om dagarna. Tycker till och med synd om ludde som jag glömt bort nu när skolan börjat.

Love my mum

mitt underbara överkast till min nya stora säng är nu köpt från hemtext, har man den bästa mamman så har man. köpte även med min m&ms och bilar hem för nu ska det pluggas eftersom jag sov bort hela min eftermiddag. puss!

you say I'm a bitch like it's a bad thing


kort och skön skoldag, endast tre lektioner. emelie och jessica? engelska? fungerar inte tillsammans. Slutade runt tolv sedan blev det lunch och en kort sväng på stan med veronica för att boka klipptid. nu ska jag sätta på min mjukisdress och slänga upp håret i en toffs och slå upp min tyskabok och samhällskunskapen.

RSS 2.0