break your heart


halvsov

imorse när jag läste igenom mina sista sms jag fått och skickat, lät det jättekonstigt. jag måste halvsovit när jag skrivit dem. Så fick förklara mig i morse varför det stod och lät så konstigt.

idag kommer min mormor och morfar hit, så det blir fika och massa prat. Ska även hinna plugga och städa. en stoooor godispåse skulle inte heller sitta fel till kvällen, så ska nog dra med min någon på en prommenad till maxi. Puss!


helgen

ifredags åkte jag och matilda hem till natta där vi gjorde tacos, och åt en massa gott till filmen, hade det riktigt mysigt med andra ord. prat och skatt. vi försökte verkligen att kolla på filmen men vi lyckades inte så bra.

Kom upp i tid imorse trots att ja kom hem sent i går, duschade och fixade mig. Sedan blev det Tuna Park med mamma, många timmars shopping, lunchen blev räckmacka och toast. ritkigt gott. Kom hem med ett par svarta jeans, två tröjor, en bh och en halsduk. tänkte faktiskt visa allt senare. en toppen dag var det!

kom hem runt fyra och vid fem kom jennifer hit, vi var här i några timmar sedan åkte vi vidare till spicy där alla andra var, resten av kvällen bestod av massa folk och olika ställen att äta på. kom hem för ett litet tag sen och nu har jag tagit fram lite gott och ska kolla på film. puss!


fredag

äntligen fredag och planerna för är ikväll är att åka hem till natalie och kolla på massa filmer och äta tillsammans med matilda och sara.  skoldagen rullade på, spanska provet gick nog bra. efter skolan stannade jag kvar ett bra tag med matilda, natta och några mera. Blev sommaren med göran tillsammans med mamma när jag kom hem. Och nu sitter jag här och pratar med natta, ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig. pusshej!


bättre sent än aldrig säger man väl? det stämmer inte.

sitter och pluggar just nu, ingen är hemma så jag dunkar med musik för att hålla mig vaken. sov bara fyra timmar i natt så ganska trött nu, men det gick bara inte att somna. tankarna kom tillbaka och jag ångrar mig verkligen. Men nu är det försent att göra något åt de, eller?


handling och läxor

gjorde precis engelskaläxan med mamma, gick ganska bra faktiskt. förutom att vi satt med ordboken och datan för att vara riktigt säkra. innan det följde jag med mamma och handla, älskar verkligen att stor handla. så mycket att köpa och se. kom hem med massa nyttigheter. men även lite onyttigheter som kakor, glass, godis, energidricka. saker som behövs när man (jag) ska plugga. Nu ska jag börja plugga till mitt spanska prov. puss!


27 januari

Tänk hur tråkigt man skulle ha i skolan om inte vissa skulle vara där, dem som gör så man skrattar och som verkligen är bra människor. Det är tur att det finns vissa sånna, fast antalet är få.

sitter och kollar på one tree hill just nu, men ska sätta igång och plugga om någon timme. Skoldagen bestod av, engelska lektion, noprov, uppsjuning för musiklärare och en mattelektion fast de blev inte mycket räknat alls. Dagen var ganska bra faktiskt trots att försov mig rejält, och att jag är jättetrött. Men snart är det fredag och helg, längtar verkligen!

elektrokemi love it

jag vet att jag kommer bli besviken på mig själv när jag ser mitt resultat på provet sen, men jag förstår verkligen inte något alls om elektrokemi, men jag försöker verkligen ialla fall. vet inte om mitt resultat kommer hamna på ig-vg. de får vi helt enheklt se men aboslut ingen mvg denna gång. Ville bara berätta om mitt prov imorgon som jag kommer sitta med hela kvällen med för att förstå. kul.

pinsamt

människorna är pinsamma, säger samma som alla andra. vem kan göra något så pinsamt. om du ville ha pengar, halsband eller något kunde vi samlat ihop de till dig. Man snor inte av sina vänner. Men man anklagar inte personer heller utan att veta sanning det är pinsamt när det visar sig motsatsen.

plugg

har inte ens öppnat mina no böcker alls idag, inte några skolböcker alls? vad är det för fel på mig. Jag vet om att jag har massor av läxor och prov men istället slår jag mig ner vid tven,datan och matbordet i en evighet och pratar med familjen! 

dagen har inte varit så speciell alls, skola som vanligt bara. Nu ska jag försöka plugga som vanligt, lyckas aldrig.


take a chance



I will give it a try, just to see if it can work and then we vill see if its real love. so take the high way and jump for the love in you heart.


Johan falk

helluu, sitter i mitt rum med datan i knät och kollar på johan falk tillsammans med en milkeshake, jag önskar jag kunde sitta här tills på fredag. Har verkligen ingen lust att gå till skolan, älskar att jag börjar 7.50 imorgon också. toppen. Ska kolla på filmen nu, och efter de läsa no:n som jag inte har hunnit gjort än.


sunday love





söndagar är ingen höjdare när man har en stor hög med skolarbete som måste göras, men har fått ganska mycket gjort redan. Matten, son och svenskan är klart, så nu ska jag sätta igång med non och sedan spanskan, men först måste ja hämta nått som man blir piggare av. Hörs senare! puss på er.

brogården-fest





igår blev det brogården med alla tjejer för att fira våran Sara som fyllt år, blev massa pizza, prat och skratt där.
Efter det åkte alla vi hem till Sandra för att festa lite, kom lite mera folk dit också. Riktigt roligt var det, trots att lite konstiga saker hände. toppen kväll! alla andra bilder från Sandra kommer sen!

godnatt eller nått!

kom på att jag inte har träffa emelie på en hel vecka!!!!!!
hon får verkligen ta och bli frisk den dära ungen tycker jag.

Har plugga klart och hunnit med massa annat onödigt som datan och tven. Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen blir de att sätta på en film, godnatt eller nått!


7.30-19.30

vakna för en haltimme av att min mormor ringde, fick verkligen panik, trodde klockan var halv åtta på morgonen och att jag skulle komma försent som vanligt. att jag hade somna i mina kläder och sminket på. Men så var det inte som tur var. (Y)

Skoldagen bestod av långa tråkiga lektioner, men vi kan allt göra dem roliga på något sätt. Är faktiskt stolt över mig själv som gick på engelska lektionen trots att mina små söta vänner inte gjorde de. Men gick tillbaka till dem efter den, satt och prata, planera och allt på biblan i timmar. Konstigt att inte dem blev arga på oss,så som vi prata och skratta hela tiden.

nu måste jag plugga, verkligen måste, har hur mycket som helst som måste göras. Men får nöja mig med en del bara jag får någonting gjort idag.


tiden räcker inte

 



Sitter och kollar på massa bilder på datan, har sorterat upp allt, efter som de plötsligt försann och hamna lite här och där. Så har ja alltså inte börja plugg än, och nu kallar middagen, och snart börjar andra avenyn. Hur ska jag hinna?


kladdkaka

en bra dag, tre lektioner bara fast det blev inte alls mycket gjort på dem förutom engelskan. Kul att jag inte komma fatta något alls på elektiokemi som vi ska ha prov på nästa vecka. och vems fel är de? Annars på matten gick tiden åt till att prata om våran utomlandsresa, som jag ska göra med mina små vänner Jennifer och Taxèn.

Taxèn följde med mig hem efter skolan och det blev mellanmål och massa prat, vi kom fram till en hel del om allt vi prata om. Efter någon timme drog vi oss till ica och en kladdkaka blev köpt. Resten av dagen har vi bara kollat på tv och tjockas oss. Hon gick för att litet tag sen, så nu måste ja plugga lite.
Hörs!


bikinisar

två nya bikinisar är nu beställda nu till sommaren, en hel svart och en brunleopard. Beställde även lite smycken. Men inge mer blev de för denna gång- vill verkligen ha sommar nu.


Den blåa fast i svart, och den rosa i brun, ska nog klicka hem den blommiga också. vi får se.


studiedag

godmorgon, vaknade för kanske två timmar sen. Riktigt skönt med sovmorgon måste jag säga, vi har ju studiedag idag, så ska plugga lite skirva någon uppsatts och lite annat. Sen ska jag ta mig ner på stan för att köpa ett par jeans, skor, halsduk, en bh och en tröja. Kommer säkert komma hem utan nått alls bara för det.

Nu kallar en bra film och plugget, puss!


upp och ner

har skrivit meningar på meningar nu som jag tagit bort, vet inte vad jag ska säga om dagen. Den har varit konstig med andra ord, rolig/tråkig, lång/kort, arg/glad. ja ni fattar vad jag menar.


blåmärke

ligger i sängen med en godispåse och kollar på greek, men snart börjar project runway och senare ikväll blir det Johan Falk. toppen! Skulle hunnit plugga idag också, men så blev det inte. Jag har även kommit på varför jag har blåmärken på min arm och mitt ben, dem mest konstiga sakerna kan hända när man har roligt!

Måste även välja ut mina vår-sommarkläder från hm som vi ska klicka hem idag. Hörs!


18år

gårdagen/kvällen blev riktigt lyckad tycker jag. Fick stressa ihjäl oss för att hinna träffa Atosa innan,sedan gick vi hem till födelsedagsbarnet som fyllt 18 där det var lite folk. Efter ett tag drog vi till lokalen där de blev fest med massor av människor. Har lite saker som jag inte kan förklara än så det måste ta reda på. Men hade en bra kväll med mina tjejer Ena, Sara, Atosa och alla andra. 

Nu ska jag röja upp i mitt rum och sedan göra en slush och kolla på A walk to remember, älskar filmen.


fixar

kom precis hem från sara, är lite stressad för om en och en halv timme ska vi sitta på bussen. Något vi aldrig kommer hinna med. Vi ska ialla fall hem till Atosa och sedan vidare på en fest. Så ikväll blir det party med andra ord. Kommer bli riktigt skoj, eller så får vi väl göra det bästa av de ialla fall, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig.. Lycka till att hinna. Hörs!


fredagsmys

sitter hemms hos min lilla sara tillsammans med Elin, just nu rullar det tredje filmen på tven. Har haft en chillkväll hemma hos henne med godis, chips och dricka. Riktigt mysigt. Tidigare idag var det skola, men hade bara en lektion så slutade runt elva så jag och matilda gick hem till henne och var där hela dagen. Blev en sväng hem till Emelie också på vägen hem. Blev middag med familjen när jag kom hem, gick även ut och träffade några för att fixa lite saker. I två timmar var vi ute i kylan, men tillslut träffade jag mina tjejor och nu ska ja kolla klart på filmen med dem, vi sover även här. Hörs!

please remember

Notice me, take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong


äntligen fredag imorgon!

har skrivit meningar efter meningar nu som jag tagit bort, för det finns inget intressant att berätta om, när det bara är skola på dagarna och för kallt för att göra något efter och alla somnar när dem kommer hem. till och med jag. Men en kompis har försökt dra mig med till gården, men då måste man ut i kylan, nej det kommer aldrig hända idag. men till helgen och imorgon blir det roligare, äntligen fredag & lördag.


snabba cash


Let it be

ska sätta igång och plugga nu eller snart, vi får väl se hur det går. Men planen är ialla fall att läsa igenom engelskan och lära mig glosorna och dialogen vi skrev som vi ska redovisa imorgon. Snart är middagen serverad också, bakadpotatis med kyckling! Hörs! juste jag har lärt mig spela let it be på piano, och nästa vecka ska vi sjunga upp för sven-göran.




Grattis Taxèn

idag fyller min lilla Sara Taxèn år, tänka hon blir bara 15,riktig skitunge var hon alltså innan. Men hoppas du får en underbar kväll med din familj och allt. Du är helt klart en av dem bästa människorna som finns i världen, älskar dig gumman och våran humor äger allt och alla.


one tree hill

jag vill verkigen ha vår nu! är riktigt trött på denna kyla som bara blir kallare och kallare.

sitter här nere i vardagsrummet och kikar på one tree hill, älskar verkligen pogrammet. Idag har det varit skola, har väl inte hänt nått direkt kul. Men skoldagen var bra plus att ja fick sluta en timme tidigare pgr av inställd lektion. Finns inget roligt att skriva om förutom att jag ska baka chokladbollar och kika på en bra film och sedan läsa lite om jag orkar. Hörs!


sälen

kom precis hem från gården, sara och sara kom hit sedan blev det en prommenix till gården för att få tillbaka våra platser till sälen. Och vi fixat, så nu står vi 2,3,4 på listan. Annars idag har det bara varit skola, efter skolan blev det en liten tur med Sara till Ali där jp var också. Nu ska jag kolla klart på filmen och sedan plugga.
Hörs!


ge mig sooooommmmmaaar!

right here


hos jennifer


whatcha say



lalala

blev en tur ner på stan till cafèstugan med Jennifer, vidare hem till henne där det bjöds på middag, vi var där ett tag och gjorde lite allt möjligt. Sedan ut i kylan igen, trots att vi visste att våra ben skulle gå av, näsorna och kinderna skulle bli illröda. Hem till Sandra där det blev ännu mer prat, krig, skratt och filmfilmfilm och musiiik.

Gick därifrån för en halvtimme sedan, och nu sitter jag här med en sockerkaka och cola, nerbäddad i en varm säng för att kolla på film. puss!

at jennifers place

sitter just nu hemma hos min kääära vään jennifer och vi ska röra oss hem till sandra nu, uut i kylan igen! skönt. Hörs!

godmorgon/godmiddag

trött tjej som vaknade runt elva av en pratglad mormor, men somnade om direkt efter, vaknade igen runt halv två- två blev en väldigtgod lunch med familjen då. Nu ska vi städa undan julen och sedan ska jag duscha och fixa mig, sedan blir det att träffa Jennifer!

...

hur kan man sakna något hemskt

live high




live your life

skola, skola, skola redan små trött på den. Men skoldagen var faktiskt bra ändå! Slutade runt två och sen dess har jag bara varit hemma, suttit och gått runt med telefonen i örat, är döv i örat nu skulle jag tro. Flera timmars prat.  Ikväll ska jag träffa tjejerna, kommer nog bli mysigt och roligt!





skönheter

nya istiden på väg? Tror nästan det.

skoldagen är avklarad, inte så jobbig alls. Slutade runt elva och efter det blev det stan med Sara, Sara, Emelie och Eve. Satt i tre timmar på cafèstugan och pratade med en varmchoklad! Har även gott runt lite på stan och träffat några till ett tag. Fick med mig ett par riktiga skönheter hem också, visar dem senare ikväll samt mina andra. Kom precis hem från stan, kylan å vännerna, hörs!



life is a bitch

godmorgon, vaknade för tjugominuter sen, är faktiskt inte trött ialla fall inte så trött som jag borde varajust nu. Äter frukost och lyssnar på musik, great, fryser gör jag också så. Men life is a bitch. haha. Sara kommer hit om 30-40 minuter så måste göra mig iordning. puss!

I'd rather be with you

slingade mitt hår för ett tag sen, och det ser redan ljusare ut. Men ska snart föna det och allt, så får vi se hur det blir. På tven rullar en film som heter, dina mina och våra, bra film faktiskt! En varmchoklad skulle sitta fint nu också, tack vare att erik sa det, blev jag riktigt sugen på en!

riktigt bra låt! I'd rather be with you


hey baberiba

hur ska jag någonsin klara av skolan? att gå upp vid sju komma hem runt halv fyra, alla människor och plugg, hoppas jag överlever.

I fyra timmar satt vi och prata tillsammans om lite allt möjligt med twix och popcorn, men tillslut drog jag och jennifer oss ner till vardagsrummet och slog på en film. Och till de, hallon&glass. Riktigt gott! Men när vi skulle sova var vi inte alls trötta så fortsatte prata, men somnade runt halv fem.

Idag har vi degat oss i sängarna till hey baberiba, men runt tre släppte vi av henne hemma och tog en tur med mamma till Erikslund och hälla. Hårfärg, ansiktmask, krämer och godis är köpt! Skulle egentligen fått med mig skor och lite sånt hem. Men dem var slut i svart så ska åka ner på stan och köpa dem imorgon. Hörs!

Grattis Sara

Idag blir min favorit vän 16år så ett stort grattis till dej gumman, älskar dig stort och kommer alltid finns där för dig bästa vän. Ha en underbar dag och lev livet. PUSSAR!




sleepover

hoppas alla ni inte är lika döda och trötta som jag, sov ju som sagt hemma hos Elin igår, vet inte om vi sov så där jättemycket. Men skoj var det ialla fall, pratat hela tiden, sjungit, dansat, kollat på b-filmer och degat.

Har varit hemma nu ett tag, och ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. För lite senare kommer Jennifer hit och sover. Så det kommer blir ännu mer prat och skratt. Kommer aldrig orka med skolan som börjar på torsdag.! Men  vi hörs senare! puss!


stugan

blev en fika på stuuuugan med mina tjejer, Atosa, Elin, Emelie och saknade Sara. Erika kom även lite senare. Riktig mysigt var det att fika å prata. hämtade även upp mina nya klackar som ramlat in på posten som ja fick i julklapp. Väldigt snygga är dem!

Blev en lååång cykeltur hem efter bussresan med Elin, kallt men skoj. Nu har vi ätit och drygat oss i timmar och ska slå på en skräckfilm. Hörs!


4 januari

nytt i garderoben idag är jeans, en tröja, mjukisshort och underkläder. Blev en tur på stan på förmiddagen och nu ska jag röja upp i mitt rum och träffa Emelie lite senare, förmodligen har den tredje saknade tjejen kommit hem idag också. Så blir nog att träffa Sara om hon har tid med oss. Hörs! 




fika-fest

trött tjej här med ont i halsen och förkyld igen. Blev som sagt en tur ner på stan för att käka med Emelie och Elin igår, satte oss på gränden och åt i kanske tre timmar. På kvällen blev det hem till Lina där alla andra tjejer var och tillslut drog vi oss vidare hem till en där det var ännu mer folk. Mer eller mindra lyckad kväll. 

2 januari

snart så ska jag rulla ner till stan med min saknade Elin , trots att jag är snuvig till tusen känns det som får det bli stan idag med. Blir en lunch med lite prat å sånt. Hörs!




2010, nytt år och nya möjligheter

Nyårsafton spenderades först hemma hos Maja med, Sara, Caroline, Elina och David. Blev massa mat och prat. Riktigt trevligt och gott var det.

Firade tolvslaget nere på torget med alla möjliga vänner/människor som man träffa på, efter det drog jag emelie och erika lite hit och dit men hamnade tillslut på en fest på skälby. Kom hem till Emelie runt fyra, fortfarande pigga och glada?! Riktigt lyckad nyårsafton!






Sara & Carro!

RSS 2.0