lose yourself






mysterium

Godmorgon, igår blev det en hemma kväll framför melodifestivalen och lite filmer. Blir nog en likadan dag idag om jag inte åker till en kompis sover nog där då också, imorgon blir det ialla fall fullt upp och lika så på tisdag så behöver den hära dagen. Det är ett mysterium hur jag ska göra men vi hörs!

26 and 27

igår kväll kom sara och sara hit blev mat och massa fix för kvällen, efter några timmar blev det vidare till Evelinas fest där det redan var fullt med människor fast fler och fler ramlade in efter ett tag. Spenderade hela kvällen där med vännerna och födelsedagsbarnet. Kvällen var bra och rolig men ibland blir det lite för mycket. Sov hos sara igår och har spenderat hela min dag där idag. När ja kom hem blev det bubbelbad och sedan spicy hot. Nu: film.




summerday




fira evelina

vädret suger men dagen duger, men ikväll blir det fest med alla pojkar och flickor för att fira Evelina som fyller år idag, blir nog great plus att det är sportlov nu också, så det är toppen!

Pluggar med Matilda!

fan vad skönt det var när vi lämnade in No-arbetet idag till våran lärare, kämpade verkligen sönder för att det skulle bli bra. Och resultatet blev toppen, nöjda är vi! Skoldagen har rullat på, och nu sitter jag här med Matilda och pluggar till spanska redovisningen, musik och mat de gillar vi också, byebye!


hello thailand


fick nyss ett sms av maja där det stod hejdå och sådant, sorligt. Varför gör hon så hära mot mig. Du kommer ha det så bra i thailand medans jag sitter hemma i sverige och fryser ihjäl. Men sola, bada och shoppa åt mig sen får du ha det så bra. (Mina sötnosar på bild)

klart jag får

Landade en liten stund innan det var dags att åka iväg igen, blev en liten tur i västerås med pappa för att hitta något jag kunde önska mig eftersom jag fyller sexton på tisdag. Resultatet får ni väl se senare om jag nu får de jag önskat men det klart jag får.pusshej!


girls just wanna have fun






pizza och plugg

för ett litet tag sen var det jätteljust utomhus men rätt var det var så blev det mörkt. Men snart så kommer våren och sommaren, då det är ljus hela tiden. Tänk att det är ljus till minst 12 på sommaren, medans det blir mörkt runt fem nu.

vi sitter ialla fall nere i köket och pluggar precis som jag sagt att vi skulle göra. men snart kommer familjen hem med pizza, riktigt gott när man gått i skolan i åtta timmar och pluggat massa. Så det förtjänar jag denna dag och alla andra dagar för den delen med. Skoldagen var bra trots lite färg hit och dit på allas ansikten och kroppar men ibland är alla snorungar igen så då blir det färgkrig!


4 Dagar

Fyra dagar i sträck denna vecka ska jag plugga, kommer jag överleva? ja tack vare Matilda och sara men en dag får jag allt klara mig själv, nu blire duschen och sedan film!


No

min no-partner mera känd som Sara taxen gick precis, haha fan vad tråkigt ja har redan. Men vi har ialla fall pluggat hela dagen, i fyra timmar nästan. Men har inte fått så mycket gjort, men det kan man nog räkna ut när det gäller oss två. Dags att forstätta plugga, skriver mera ikväll!


falskt leende

jag ser verkligen inte fram emot skolan den hära veckan, grupparbete som ska vara klart, uppsattser som ska skrivas och en bild som ska vara klar. Plus att det är snöstorm utomhus, massa minus grader och man ska vara i tid, något jag aldrig kommer klara. Men biter ihop och sätter på ett falskt leende! För om en vecka är det loooooov, längtaar redan dit!♥

take me away

Dagen har varit riktigt mysig och det kommer den fortsätta att vara!


EVERY DAY


spring-summer




klockan är halv fyra

Nu ska lilla jag sova, mina ögon orkar inte titta på filmer längre, rätt var det är så kommer jag somna. Så lika bra att stänga ner och släcka. Runt två pratade jag med natta samtidigt som jag gjorde i ordning chokladpudding. Det kan inte vara normalt att göra iordning en efterrätt när klockan är efter två nästan halv tre. Men gott var det till filmen. Godnatt!

glass i stora lass

nu ska jag sätta på en riktig bra film och sedan göra i ordning lite glass till det,gott! Har precis bytt om till pjamaskläder också. mycket skönare än vanlig kläder fast det tycker nog alla. Finns inge mer att säga så byebye!


frågetecken

åkte som sagt ner på stan med Jennifer, filmen var verkligen skitbra. Verkligen värd att se trots att vi satt och gömde oss bakom våra jackor,tröjor och halsdukar. Förstår fortfarande inte mig på filmen, båda två såg ut som frågetecken efter bion. Men det var bara att ta sig ut i kylan och prata ut.

Blev en tur hem och det slutade med att ja hamnade hemma hos Natta där jag sitter nu, Ronja och hon fixar sig för kvällen. Blir partyyy om ett tag, fast vi får se. Så vi hörs imorgon!


Shutter island

snart så ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för kvällen, blir nämligen en biokväll med Jennifer. En riktig psykfilm ska ses, shutter island. Vi kommer inte våga åka hem efter filmen, så får se vart vi hamnar efteråt... just nu rullar mr Bean på tven, sjukmänniska but i love him.

last night




glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

godmorgon babes, eller godmiddag babes säger man nog. Kvällen igår bestod av trevligt folk men även då kan vad som helst hända tydligen. Men för min del var det en lugn och trevlig kväll med massa prat och musik, en galen biltur hem bestod det också av, trodde vi skulle krocka men som tur gjorde vi inte det! bilder kommer sen, puss!

kvällen

nyduschad men långt i från klar, ikväll blir det fest med mina två söta vänner. måste ner och äta lite middag nu också sedan börja fixa mig. Blir nog en skönkväll skulle jag tro, eller hoppas det ialla fall. Vi hörs när jag kommer hem eller imorgon!


Dagens

hungriga och frusna tjejer gav upp skridskoåkningen efter en halvtimme bara. Men lite åkte vi alla fall. Vi satte oss på en Resturang istället och åt lunch plus fikade i två timmar. Riktigt gott och trevligt, jag hoppas verkligen inte att någon lyssnade på vårat prat. Många planer tills sommaren har vi, kommer nog bli en rolig sommar om vi överlever den ens. Men det tror jag nog att vi gör! 


varma kläder, yes sir!

godmorgon alla som nu är uppe! sitter och ska börja fixa mig snart men mina ögon har fastnat på sängen, det skulle vara jätteskönt att få somna om igen. Men nej det får inte hända, jag kan inte missa bussen som går klockan tio. Nu dags att sätta på sig två par leggins, stickad kofta mössa och hela köret till ett par varma skor. För idag tänker jag inte frysa! nej nu måste jag sätta igång. Puss!

vampire diaries

sitter och kolla på vampire diaries, toppen pogram faktiskt. Imorgon är det vinteridrottsdag, så det blir en sväng till björnön med jennifer för att åka skridskor och lunch vofflor, kommer blir jättemysigt. Veckan har väl gott bra men skolan är inte min grej längre. 108 minuter frånvaro säger jag bara. Fast vad gör de, huvudsaken är att jag förstår det dem lär ut och håller betygen uppe. haha nej men ska skärpa mig och börja komma i tid.


the notebook



tråkig torsdag

En ritkigt tråkig dag har det varit men har fick mycket gjort på bildlektionen ialla fall. Den kommer nog bli riktigt fin. Nu ska jag ta en och göra i ordning en varmchoklad till en film, får se om jag går ut en sväng och träffar en kompis lite senare också, men måste hinna plugga lite idag. så vi får se. puss!


innan läggdags

hello babes det är dags att krypa ner i sängen för min del nu och kika lite på tv eller nån film. Har en kort dag imorgon mellan tio och tolv, en enda lång lektion, bild! Så ska försöka bli klar med uppgiften jag inte ens börjat med. Men faktan och bliden är vald det är bara att börja skissa upp den. Blir nog bra! Nej nu kallar sägen på mig, godnatt!

stackars lilla flicka


är det möjligt att vara så rastlöst och ha så mycket att göra på samma gång. kommer ingenstans med mitt pluggande. fastnar på chatten, hemsidor och självklart min webb. Inte bra, men väntar på att min kära familj ska komma hem med spicy och vivaldi men inte går det fort i min värld inte. Här tar man god tid på sig.

maten kallar

lagar mat för fulla mugger och dunkar musik i köket, skolböckerna ligger i en hög på bordet men ska snart öppnas. idag ska det bli en riktig plugg dag för min del, behövs verkligen. nu: dags att slänga in maten i ugnen.


dance

vi sitter och pratar om att börja i någon dans, kan inte släppa tanken på hur fina kroppar man får av att dansa, hur kul det är att dansa när man vet hur man ska göra och att det som motionsträning samtidigt. Så vi måste börja, ellerhur?.

nu ska jag kolla klart på min film, sätter nog på en till sen eftersom jag börjar 10 imorgon kan jag kolla på film hela halva natten. puss!


young


the young boy lived a hard life, but the young girl was forever young.


syster!

Jag älskar dig syster!


hos natta

sitter hemma hos min natta idag igen, har mumsat i oss chokladpudding till olika pogram som rullat framför våra fyrkantiga ögon. Vill verkligen inte ut i det hära kalla vädret men måste man ut så måste man. Men nu ska vi kolla på någon film, önskefilmen är någon high shcool film. Puss.

kort och gott

sitter här som en isbit men snart ska jag hoppa i ett varmt bubbelbad. Kom nyss hem från min vän Natalie där jag har spenderat hela min dag faktiskt, det har varit riktigt trevligt, mycket skoj hittar vi alltid på ialla fall..

Lyckades försova mig i morse också, hur kan man försova sig när man börjar 12.20? Men det är jag ett bevis på. Hade bara två lektioner idag lika så hela veckan, intensiv matte och nationella. Puss!


intressant? nej inte direkt.

vi har kollat på någon amerikansfotboll film för ett tag sen, fattade inte så mycket men det var kul ändå. Dags att krya ner i sängen, imorgon börjar jag 12.20 så en lång sovmorgon väntar, men måste upp och duscha också. Så alarmet ställer jag på 10.00. Nu rullar gossip girl, godnatt!


Leo gaut

hemma igen, det är iskallt är det ute och många människor träffade jag och mina röda kinder plus näsa. Nu ska jag titta på Johan falk, leo gaut. Tillsammans med min godisskål och cola. Lite senare blir det alla hjärtans dag fika, en god tårta ska ätas med familjen.

alla hjärtans dag

godmorgon, idag blev det en riktig sovmorgon för mig del, men ska byta om och gå ut på en prommenad snart. Det är alla hjärtans dag idag också, så måste köpa blommor eller choklad till familjen. hörs!

maja, jessica och jessica

kom hem till maja för en halvtimme sen och nu sitter vi här alla tre framför melodifestivalen, chips,dipp,cola och godis står på bordet. hörs!


fika,musik direkt,shopping

åkte ner på stan med sara runt tolv och har spenderat hela min dag där, blev några rundor på stan och sedan satte vi oss på gränden och fikade. Sedan kom Elle och ali och gjorde oss sällskap där, efter det drog vi oss till Växhuset, musik direkt. En litet till runda på stan efter det och tillslut blev det hemmåt. Ikväll ska trion, jessica,jessica&maja kolla på massa filmer och äta gott. puss.


detta fick jag med mig hem ialla fall, hejsvejs lingonface.

mode a la jessica


Ode To A.L


räddare i nöden

sex and the city är alltid räddaren i nöden när man har tråkigt eller är sjuk. idag är jag sjuk, näsan rinner och halsen skriker, huvudvärken är borta ialla fall. resten av dagen spenderas hemma framför massa filmer, ska ta mig ett hemmaspa om någon timme också. pusshej!


hela västerås

pappa och jag har varit ute och åkt runt i hela västerås käns det som, provat hundratals skor, ätit middag ute, handlat lite saker. Men inte fick jag med mig skor hem, istället kom han hem med ett par till sig själv. Trösta mig med bakelser som vi köpte med oss. Resten av kvällen har spenderas med tv, the vampire diaries. Nu ska jag äta klart min vanlijsnäcka till Vera med flera.


energi fanns det gott om

hello babes, dagen har varit toppen faktiskt trots att vi började åtta och hade nationella idag. Blev även matlagning på hkn idag, riktigt gott blev det eftersom vi är riktiga kockar. Nationella gick bra tror jag, satt och åt godis,frukt och drack festis så energi fanns det. Kom hem för ett litet tag sen och det är redan fullt hus här hemma, rebecca har lite folk här så antar att jag ska åkte iväg ett tag fram över, så vi hörs! 

uppsatts

jag och evelina är riktigt taggade inför imorgon, vi ska gå med varsin datarväska hela dagen tills nationella, då blir de lite gott att äta, en dator och en tre timmars lång uppsatts som ska skrivas. Good luck! bye!


i don't want to be


bildsalen

fem långa minuter kvar till lunch, kanske inte något att se fram emot eftersom maten inte är nån höjdare. Vi sitter ialla fall inne i bildsalen helt själva och skriver ut lite papper till no:n. Vi som krigade för att få datorer av killarna, så behövde vi bara dem i två minuter sen var vi klara. Onödigt att kämpa men nu är det gjort. Nu kallar maten på oss. cya!


goodmorning

goodmorning, sitter här nere i vardagsrummet och äter frulle, hade tänkt att hinna plugga lite idag innan jag har mitt engelskaprov, smart ellerhur! så nu ska jag äta upp min frukost, plugga lite och sedan fixa mig lite granna. Puss!

pluggar


pluggandet går som det går, vilket är dåligt. Eller har lärt mig en hel del glosor närmare 80st nästan. Nu ska jag hugga in på texterna och alla anteckningar. Kommer ändå glömma bort allt tills imorgon. Men snart blir det en fika paus. En kladdkaka ska ätas med familjen.


be happy

vilket bra humör jag är på! konstigt? men jag är jätteglad och positiv och har ingen andledning till de. Önskar att det alltid kunde vara så hära bra.allt känns så mycket lättare. Skoldagen rullade på, nationella provet i svenska gick bra, det kändes så ialla fall. Slutade runt fyra och efter de blev det en prommenad hem där det planerades en hel del, vi kommer att göra något som vi aldrig gjort förut säger jag bara.

en liten sista sak är att jag älskar min faaammmilj otrotligt mycket!


All The Right Moves


lookbook




jessica vaknade för ett tag sen och har precis ätit middag, nu kallar pluggandet men orken finns inte.  känner mig sjuk men har inte tid med att vara det denna vecka. för mycket att göra på för liten tid.


ingen höjdare

tycker inte om den hära dagen alls och kommer nog inte tycka om resten av veckan heller. gick upp tio minuter innan jag började idag, så kom försent plus att man inte var särskilt fin idag alls. Men sånna dagar finns dem med. Dagen har rullat på som vanligt, men en sak som är tråkigt är att evelina har en stor blå fot och behöver gå på kryckor,men en riktig krigare på planen är hon ialla fall!

nu ska jag baka en kladdkaka eller nått liknande och sedan sätta mig i vardagsrummet med en bra film och plugga till engelska provet som är på onsdag. Har även nationella imorgon och på torsdag i svenska. Lyckatill!


not you


fjorton suger och det brinner

hello babes, jag har ett stort beslut som måste fattas, vad det blir för kvällsmat! Tacos, kyckling, inbakadkassler eller pizza. Allt lutar åt pizza men då måste jag ta mig ut i kylan som inte är lika lockande. Så blir nog tacos med familjen istället eller?

natta kom hit runt två för att ha en filmdag, såg på fjorton suger och det brinner, har även pluggat lite efter filmerna och pratat ut om lite saker. En riktigt skön/tråkig/mysig/seg söndag har det varit.

trapped in the past

I've been living with a shadow overhead
I've been sleeping with a cloud above my bed
I've been lonely for so long
Trapped in the past, I just can't seem to move on


Lördagskvällen hos Fanny

godmorgon! igår runt fem kom natta hit, vi fixade oss och sedan åkte vi hem till fanny där Emma, dennis, josef och michele var. spenderade hela min kväll hemma hos henne med dem. Blev prat,skratt, musik,lekar och allt möjligt. Det var riktigt trevligt och roligt, tros lite drama på slutet. Kom hem runt ett nån gång och somnade nästan på en gång, nu ska ja städa lite och ta en dusch sedan plugga lite, för det behövs verkligen. Puss!

yeeees

kvällen blev inte riktigt som planerad igår, åkte hem till natta efter middagen och var där i någon timme innan vi gick till gården en snabbis, sedan gick vi till någon minifest eller vad man ska kalla det där erik och alla var. Kom hem till natta runt ett och la oss i sängen med godisskålen och drickan, båda somnade på en gång när vi satte på filmen. lördagsmorgonen bestod av den nya wallander filmen, dödängeln. Kom hem runt två och nu ska jag ta mig ett bad och fixa mig till kvällen. skriver senare!

kvällen

hallådär, jag är nyduschad och sminkad. helt klar för kvällen är jag. även fast den är ett mysterium. ska äta lite middag med familjen snart sedan åker jag hem till natta och vidare på någon fest. puss!

den femte

skoldagen var ok, bara ok inget mer. hade prov idag också, eller kan inte kalla det prov när vi pratar med varandra om frågorna och svaren. men där satt vi fem stycken och gjorde provet tillsammans kan man säga. resten av dagen bestod av spanska,engelska och idrott, har upptäckt att jag suger på handboll och ibland går det skitbra. ett mysterium.

Kom hem för ett litet tag sen, sitter och pratar med jessicaaldrin nu medans tven rullar. Känns som det var en evighet sen jag träffade henne. vi som alltid träffades hela tiden förut. saknar faktiskt den tjej väldigt mycket så ändring på det måste de bli.

nattuggla

natta gick precis, och jag har hur mycket som helst att göra. Men det första blir det duschen, sen ska jag plugga till alla prov och göra läxorna som jag helt glömt bort. Så jag kommer vara vaken tills tre inatt och plugga.

natta kom ialla fall hit och vi gjorde inget speciellt, kollade på massa bilder hon tagit idag, provade kläder, skor, pratade. riktig tjej chill kväll! nu måste jag skynda mig fast kommer ändå fastna vid tven eller datan snart igen!


snöstorm

det är snöstor ute, minst två meter hög snö och det blåser så att man inte ser någonting. skönt att jag inte behöver sätta min fot utanför dörren nå mer idag. Natalie är på väg hit så måste städa lite, kommer inte hinna plugga tills provet idag heller. Orken finns inte heller. Jobbigt läge! men puss!

Innebandy

jag är död, verkligen död... skulle verkligen behöva ett sportlov nu. det skulle vara perfekt! 

innebandytunering på fryx bestod dagen av med sara,sara,maria,linnea,emelie,eve, elin och shahin. Om man ska kalla det innebandy ens, ialla fall inte den sista matchen. alla blev som djur bara krigade,puttade och slogs. Men duktiga var vi, efter att vi tjejer spelat klart kollade vi på våra boys som spelade. Men alla magar var för tomma så vi gick och åt på sturegatans pizzeria istället och pratade om skidåkning på hög nivå. Efter det blev de en sväng på stan men slutade med att vi satte oss hos samo och charbel som jobbade. duktiga pojkar. Vi träffade även natta ett tag och tillsist hamnade vi på rudbeck.


sola med natta

hann inte blogga igår, eller jag orkade inte för det finns inte mycket att skriva om. man är i skolan, pluggar är med kompisar, kollar på tv och somnar. så ser alla dagar ut. inte så kul att läsa om alls. jag slutade runt två idag och ska börja plugga snart sen runt fem blir det att sola med natta. puss!


jennifer&elsa för någon helg sen!


stooooor godispåse

sitter med en stor godispåse och saft och lyssnar på musik. Låter toppen ellehur? men egentligen behöver jag faktiskt plugga. Skolan idag var precis som vanligt, förutom att vi tittade på film nästan hela tiden. blev en promenad hem till mig med sara, mellan mål och lite prat sedan rörde vi oss vidare till erikslund och kika runt där. kom även hem med en varsin stor godis påse. puss!


RSS 2.0