varje dag varje minut

det blev ett skriftligt förhör på historian, bättre än väntat gick det och våran idrottslektion bestod av en jogging runda som Emelie och jag tog täten på hela vägen, gillart. Efter skolan blev det en runda på stan med mina tjejor, käkade även lite grann. Köpte ett par svartakilklackar som var värda varenda peng och ett linne på carlings!


Live it all out


Söndagskväll

en myskväll hemma hos en kompis bestod min söndagskväll av,skräckfilm. natta och jag tog några vändor på stan som vanligt idag efter skolan och nu sitter vi här, eller hon ligger i sängen och jag försöker plugga. mitt muntliga förhör imorgon stavas I-G.  


Från och med du

bakadpotatis och skagen på gränden en lördagkväll med natalie, och sedan barnvakt åt två små barn. Alltid jag som leker med barnen medans natta gör annat, men Boris kom och gjorde oss sällskap ett tag också.  Men runt två gick jag och en vän hem till mig där det blev film. Han säger att jag alltid äter, och tror det kan stämma jag har precis tryckt i mig en meny på donken men innan det blev det shopping med mamma på Ikea och hälla shopping. dagen kommer att spenderas med mina underbara läxor, fast Evelina kommer hit snart också. puss


A real man doesn't love a million girls. He loves one girl in a million ways


28 augusti

en kallvinter dag kändes det som inatt vid halv tre när jag prommenera hem från bussen. Så direkt när jag kom hem gjorde jag iordning varmchoklad och popcorn och la mig i min säng till en film. Men innan det på kvällen kom Sara hit och sedan åkte vi vidare hem till några trevliga personer och tillslut mötte vi upp emelie på stan och drog till en feeeest.


jobbigt läge

försov mig som vanligt men lyckades hinna i tid tack vare pappa. Annars så har dagen varit lång och seg, kämpar igenom varje lektion. Förstår inte mycket av dem, sedan så hör jag knappt något pågrund av min förkylning. Jobbigt.


inget är som det ska

ännu en skoldag och ännu en dag på stan i timmar efter skolan. Mår inge vidare idag heller, mitt huvud dunkar och min hals göör väldigt oont.. Börjar även tveka på min skola,klass,linje. Jag vill nog inte gå kvar där längre. aja puss!


tröttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

jag håller på att bli riktigt sjuk känns det som, hostar hela tiden och har ont i halsen och huvudet. Så igår somnade jag runt elva och tvingade upp mig själv till skolan idag på morgonen. Slutade efter tyskan vid tolv och mötte sedan upp natta på stan. Kom hem för ett litet tag sedan, funderar starkt på att sova en stund innan vi åker iväg. puss.

day 2

en långskoldagen som varade i nästan åtta timmar, en glass på lunchen med emelie, och resten av min tid efter skolan spenderade jag med Elsa och mariam, mycket prat blev det. Jag kom precis hem, så ska käka lite. puss.


Rudbeck

första skoldagen är avklarad, den gick otroligt bra måste jag säga. är lite chockad själv faktiskst. Men mitt språkval och lite annat måste jag fixa så fort jag har tid imorgon. Annars så har vädret varit på topp och efterskolan tog jag en fika på gränden med mina flickor innan jag åkte hem till natta. Kom hem för ett litet tag sedan så nu dags för middag. puss

godis och träning

har precis kommit hem från träningen, jobbigt men skönt vare! annars så har dagen spenderat med sara taxèn och en storgodispåse hemma hos mig. ciaooo


'Cause I've got you to make me feel stronger

Yeah I've got you. Oh to make me feel stronger. When the days are rough and an hour feels much longer
Yeah when I've got you. To make me feel better. When the nights are long they'll be easier together.

Flo Rida


11.58


kvällen igår bestod av buss och taxiresor mellan två fester, började med lite folk på den ena men vi förflyttade oss snabbt till en annan med massa folk. på något sätt tyckte jag kvällen bra riktigt braa, men vet inte hur. nu ska jag forsätta äta min macka och dricka mitt glas oboy.

21.17

flickorna är på väg hit och sedan drar vi vidare. Kvällen kommer nog bli rikigt bra, fast den har inte börjat så jättebra, mitt hår är oduschat och mina svartajeans är föööör taaajta, lycka till att dansa jessica. Äh kvällen blir grym ändå. cya


17.40

valt ut min nya säng, valt ut min nya tv och tittat på bilar med pappa, det har varit min dag i stora drag. Kvällen är ett stort frågetecken men jag chansar på att den spenderas med hög musik tillsammans med två roliga tjejer och massa andra. cya

my precious



myskväll

bubbelbad med levande ljus, mysigare finns inte efter man slitit i sitt rum för att få det rent och fint. Nu ska jag krypa ner i soffan med min popcornskål till filmen, remember me. Gillar kvällen starkt!


18.49

håller på att städa mitt rum och rensa min garderob, jag har hittat massor av kläder som jag aldrig användt och kläder som jag glömt bort. Igår hyrde Sara och jag filmer och till det choklad,cola,chips och grönskapsdipp. Många timmar med tven blev det men minst lika mycket prat,vi somnade vid sex på morgonen men nu måste jag verkligen börja gå upp i tid för på måndag börjar äckel skolan. cya!


cya

det blev en gräddad kladdkaka till The last song istället. Sitter och äter lunch fast jag precis vaknat, men lite små onödigt att äta frukost tyckte jag. Ska ta mig ett bad/dusch sedan träffa sara. cyaaa

UNDRBART

alice i underlandet är filmen som ska ses, sällskapet är maja och tillbehöret är popcorn och kladdkakesmet. UNDERBART

pancakes

mötte upp Jennifer på stan runt elva eftersom vi skulle gymma, jag har precis mummsat i mig lite pannkakor och ska trampa iväg till maja. puss


Black

tjena tjenare tja! några vändor på stan och lunch med emelie bestod min dag utav, köpte ett par svartajeans och en sjukt snygg skjorta som är svartgenomskinlig. slänger in bilder imorgon. Mötte även upp Sara på stan, fan vad jag saknat den bruden!


typisk söndag

det har varit en typisk söndag för mig idag. vaknade sent och kikade på en skräckfilm och efter den åkte jag och träna, finns nästan inget bättre än hög musik och träning när man känner sig rastlös. Resten av min kväll spenderas med en popcorn skål och en glassskål tillsammans med min tv och säng.

yesterday seem so far away

kvällens planer ändrades hela tiden så tillslut lämnade jag allt och åkte hem till maja där natta var, men var inte där länge alls eftersom jag lovat jennifer och komma till sandra där några pojkar och flickor var. Hemma hos henne blev det att bara umgås och sedan bada jacuzzi. Runt halv ett mötte jag upp Erik,Viktor och boris, vi spenderade våran tid med prat, mat och mycket skratt.

fight back

jag somnade efter sex på morgonen idag och vaknade av flera sms under morgonen men lyckades somna om till halv två som tur va! Dagen är ett stort frågetecken, the vocie? eller västerås. Kan inte riktigt bestämma mig, så jag tar en dusch istället och sedan cykeln till erikslund.


Jupiter

på hemvägen från Sara mötte jag Erik och viktor hurtig, två pojkar jag inte sett på ett bra tag så det var riktigt roligt att träffa dem igen, skratt blev det och nu vet jag till och med vilka stjärnor på himlen som är jupiter och karlavagnen. Nej nu är det dags att kryga ner i sängen, puss.


04.00


KVÄLLSMIDDAG HOS SARA. GILLART

på kvällen blev det kräftskiva hos grannarna tillsammans med familjen, riktigt gott och trevligt. Lite senare på kvällen tog jag cykeln till sara där veronica var. Mycket prat och skratt. Sara har dukat fram lite mat till oss två så nu ska vi äta lite. PUSS


Fredagen den 13:e

Efter den dåliga bion åkte vi hem till mig, la oss direkt i soffan och slog på sex and the city, gossip girl och efter det en film. Natta somnade direkt, men efter fyra timmar vakna hon och då somna jag, roliga tjejer. På morgonen idag runt elva kom Jennifer hit sedan vidare till gymmet, fyllde på mitt gymkort så nu är träningen igång, köpte ett halvår till och med.Det var verkligen en kick att träna, underbart. Jag har precis ätit kinamat som pappa köpte med sig hem och nu ska jag hoppa in i duschen. puss.


gossip girl

hela natten och morgonen har jag kollat på gossip girl, älskart. Men ska snart hoppa in i duschen och sedan slänga på mig smink och kläder. Dagen kommer spenderas med natta och min kväll hos sf.


11 Augusti

jag spenderade hela min dag utomhus med Lisa och några andra. Kom hem runt halv sju då det blev middag och sedan en snabb dusch innan Sara och Lisa kom hit. Mötte upp emelie på bussen också sedan åkte vi vill johns kompis, kvällen var värdelös trots att jag fick mina skratt. Nu ska jag krypa ner i min säng med rabarberpaj och cola. puss


happp

för första gången på länge går jag upp i tid för att emelie ville att vi skulle ses klockan ett, sen ringer hon och säger att hon måste jobba. Duktig tjej som jobbar är hon verkligen så antar att jag träffar henne senare. Men nu ska jag byta om och sedan träffa Lisa.

godmorgon!

godnatt!


finner inga ord




14.03

Saker och ting ni säger chockar mig fortfarande, i början gjorde det ont men nu är det bara sorligt. Alla lögner ni hittar på för att ha ett samtalämne, ni förstöra andras liv utan att förstå varför.

Vaknade för någon timme sedan och bestämde mig redan igår att jag skulle ha en mysdag, fast har inte riktigt bestämt mig för vilken serie/filmer jag ska nörda. Ska nog börja med att städa, mitt rum är nämligen kaos. puss


BREAKFREE

I don't need nobody and I don't fear nobody


It's Raining Men

Sara och jessica på ica en regnig måndag kan inte sluta med annat än, tårta,chips och dricka. Gick hem till sara där vi har spenderat våra senaste nio timmar. Shahin och veronica kom och gjorde oss sällskap ett bra tag också, efter att dem gått kom tillslut även Lisa fisa dit. Mycket prat och skratt. Rolig dag.


two in one



5-8 Augusti

I torsdags blev det en lång dag i stockholm med mammi, fick med mig en spetsklänning,underkläder,jumpsuit och en underbar parfym hem. Vädret där borta var underbart och hela dagen var mysig. Vi kom hem runt nio men var bara hemma ett litet tag innan jag åkte hem till natta i sura, en läskig natt vare. haha. fredagen spenderades på många fik, solade ett bra tag också. På kvällen drog jag med mig maja till erikslund sedan spenderade vi natten framför sex and the city med chips och godis. Igår åkte jag hem till Jennifer för myskväll, lagade mat och tittade på filmer med ännu mer godsaker. Sov även kvar där. men ska kila ner till mormor och morfar nu. puss.

18.13

potatissallad och rostbiff på baksidan i solen nu och efter det en dusch. låter riktigt bra i mina öron. Berättar mera om mina två dagar lite senare ikväll om jag inte hittar på något annat skoj. puss


Angelina Jolie


23.54

sitter i min säng med datan och på tven rullar sex and the city som vanligt, imorgon åker jag och mammi till stockholm för shopping, middag och fika med crille. Slingade håret idag också, två hela förpackningar så nu är man lite blondare, eller ganska mycket enligt mig. Eftersom tåget går nio imorgon har jag redan valt kläder, så nu dags att matcha med naglack,haha puss godnatt!

DAGS ATT KOMMA HEM? JA


störd

ibland undrar jag om jag verkligen är fullt frisk? går upp mitt i natten och gör en kladdkakesmet och sätter mig framför tven till en film. gott vare verkligen men normalt vare nog inte. haha. Nu ska jag skynda mig att byta om för ska vara klar om 10 min. puss

TUR I OTUREN

min omgivning sviker eller så är det bara jag som har otur och är dålig på planering. Dagen blev aboslut inte som planerat, drog ner på stan med mathilda istället och efter ett tag kom emelie och gjorde oss sällskap på en fika och några rundor på stan. Träffade saknade mariam också, mycket prat blev det på hemvägen, prata om allt och inget. min dag i stort sätt, tror jag får en nattgäst inatt också men vi får se hur det blir. puss





den tredje

natta verkar fortfarande sova, men det gör inte så mycket eftersom jag sitter med blötthår och ansiktmask. Skulle egentligen åkt till stockholm idag men det blir på torsdag istället, ska blir riktigt trevligt och roligt, för det var ett halvår sedan jag träffa crille. Nu måste jag sluta och jag fortsätta med mitt fixande istället. puss


jämtland



20.20

syster har dragit till göteborg med sina vänner bara så där, jag vill också ha körkort och bara åka iväg när jag känner fört. två långa år kvar. orättvist

nattas place

hemma hos nattas place bakas det på hög nivå, så snart ska det ätas på hög nivå också. kladdkaka vare häääär!


dag ett på en ny månad

nyvaken och hungrig, ska äta lite sedan hoppa in i duschen. Ska åka hem till min saknade natalie efter det. Har inte träffat henne på två heeela veckor så det ska bli roligt. slänger in två bilder på mina nya bikini, puss.


RSS 2.0