Home sweet home

har spenderat mina dagar på fjällen för det mesta, faan vad fint det var. vattenfall, grottor, berg och kalfjäll. har mummsat i mig några kilo godis varje kväll i stugan till gott sällskap, filmer och spel. Åkte till östersund för shopping på torsdagen, och på hemvägen blev det leksand och borlänge(kupolen). bilderna kommer lite då och då. ha de bra så länge, puss.



Jämtland-Norge

det mesta är redan nedpackat ska bara slänga i lite små grejer imorgonbitti innan vi åker. Först åker vi till Jämtland sedan Norge, ska bli riktigt skönt att komma iväg trots att det inte är till värmen. Men om några veckor åker jag nog till barcelona med natta, då blir det värme på hög nivå. Dags att sova ska upp klockan sju. ha de bra!

Snabba Cash

gick upp för en halvtimme sedan alltså klockan tre, har väl blivit som lisa som bara sover bort sina dagar. nu ska jag ialla fall sätta gång att packa eftersom jag aldrig gjorde det inatt istället kollade vi på snabba cash, grym film. Men nu One tre hill, musik och packa.


JAG SKAPAR MIN EGEN VERKLIGHET

åker om en dag och har inte ens börjat packa, det är inte likt mig jag brukar alltid packa flera dagar innan. Men denna gång vet jag inte vad jag ska ha med mig, om vädret kommer vara bra, vad vi ska göra och sånt.

idag blev det bowling med mina brudar sedan har jag vart runt lite och hämtat kläder som folk lånat av mig och saker jag glömt lite här och där. Vissa saker hade jag till och med glömt bort. får se om jag packar hela natten och dunkar musiker eller om jag orkar åka hem till en gammal vän.



love the way you lie

aaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj vad mitt öga gör ont, kan knappt blinka och det är svullet. livet är inte roligt nu asså! fyyfaan


you're the one I want to be

en hel dag på hälla med mamma blev det idag, ikea och hällashopping samt minigolf. Båda två var lika duktiga, eftersom poängen blev lika. Köpte även ett par sjukt snygga skor. Kvällen spenderades hemma hos mormor och morfar, middag och godis. Kom hem från dem för ett tag sedan, övningskörde till och med på vägen hem, fan va kul det var.


SARA JOSEFINE Å JESSICA


igår tog jag min check med pengar och åkte till banken med pappa, tyckte det var dags att få mina sommarjobbs pengar och efter det åkte jag hem till mathilda, vi tog även en sväng på stan. Kvällen bestod av en fika på gränden med sara, vi lyckades även vända på dygnet under natten, eftersom vi somnade på morgonen och vaknade vid tre. Nu måste jag gå ner och äta nått, är riktigt hungrig så hejdå.

B-RUDAR

slaggar hos sara denna underbara kväll natt morgon och dag. har inte lyckas sova än och vet inte heller om det blir mycket till sömn. peace

02.04

Tre gånger har jag skrivit inlägg och sedan raderat, förstår inte vad det är med mig? varför raderar jag det jag skriver så fort jag är klar. Antar att jag inte borde skriva, men känner mig tvungen det var så länge sedan, eller någon dag sedan. Jag kan väl berätta att jag spenderat mina senaste timmar i telefon med sara, pratat om allt mellan himmel och jord. Fast jag sitter med min godispåse och ett glas fanta framför både datan och tven med musiken på vill jag ut och springa. Vill känna kicken, musiken, själva känslan. nej nu ska jag prata med viktor, han är alltid rolig han.


YOU MAKE ME SICK BOY




ångrar lite grann att jag inte följer med maja och david till festen för det skulle behövas lite skratt och musik en dag som denna. fast kanske lika bra att vila upp sig, så nu blir det skräckfilm istället med mamma, min underbara mamma.

FRÅN DET ENA TILL DET ANDRA

i onsdags spenderade jag och natta våran dag på joberg tillsammans med några pojkar, bad och sol. På kvällen blev det käk på gränden för att fira sebbe och natta, sedan vidare hem till natta med flickorna och tillsist hamnar jag och natta hos viktor med pojkarna där det blev skräckfilm.

pappa kom och hämtade mig hos natalie sju på morgonen igår, antar att jag blev magsjuk eftersom jag spydde hela dagen igår. men nu mår jag bra igen fast det blir en lugn dag idag.

RÄDD ATT MINNAS FEL

Det finns stunder som man aldrig glömmer.
Men hur kan det komma sig att man glömmer bort vissa
som man verkligen vill minnas? stunder som var så pass underbara att
allt annat försvann och man levde i nuet. Då inget annat existerade,
en bubbla runt om som skyddade från allt ont. Vill inte glömma
men är rädd att minnas fel.


WON'T LET YOU GO

nyduschad efter en hel dag utomhus. natta och jag tog cyklarna som vanligt till löga runt halv tolv och spenderade hela våran dag med pojkarna och flickorna som kom lite senare. bad, sol och volleyboll. blev även fotboll med eriks lillebror, eller han sparka och jag sprang med andra ord, haha söt liten pojke. jag har bränt mig riktigt mycket idag,så imorgon åker solkrämen med, vill inte bli rödare så. Det blev spicy som kvällsmat och lite senare en promenad med natta som slutade med chokladpudding hemma hos henne istället. kikade även på alice i underlandet med mamma och syster när jag kom hem, great movie!

piren

en cykeltur med sara och sara till piren där resten av flickorna var, bad oh sol i några timmar och lite volleyboll spelande, roligt men svårt. sara kommer hit snart igen, så ska byta om och sedan åker vi hem till viktor där några pojkar och flickor är och spelar volleyboll. puss


sunshine sunshine

gick ut och träffa mathilda igår, satte oss med en chipspåse och bara pratade sedan kom sara och shahin ett tag. lite senare gick vi hit och satte oss på baksidan med en kortlek men det slutade med filmkväll hemma hos mathilda, sov där också. Nu ska jag slänga imig lite mat sedan packa badväskan. puss

you make it look so easy

kom precis hem från ett eftermiddagsdopp med syster på björnön. dagen har spenderats i eskilstuna med syster, lunch vid vattnet med en god sallad i värmen. köpte ett par shorts på monki och ett linne, underbara! nu blir det middag ute sedan ska jag träffa mathilda men först en dusch.

TIDEN LÖSER INTE ALLA PROBLEM

vi grillade, tog en promenad med hunden, glodde på våra älskade barn filmer, spelade spel och hade det bra under kvällen. kom hem för ett litet tag sedan och ska krya till sängs eftersom jag åker till eskilstuna imorgon med syster. pusss

det dem sa och säger om dig är sant. jag tvekade förr men nu har du själv bevisat det

vaknade för någon timme sedan, och nu väntar städning mitt rum är kaos och har varit det ett bra tag. kvällen kommer spenderas hos familjen waldau med några till familjer. Grillning och skratt anatar jag det blir.


WHO AM I TO SAY YOU LOVE ME


kvällen var bra och imorgon tar jag en lång sovmorgon något jag verkligen behöver. godnatt.

I think you need a new one

jag har fått en egen taxiförare nästan, får skjuts hit och dit genom att bara trycka på knapp 3 på mobil. åker in mot stan nu och spenderar nog min kväll på löga eftersom det är power meet. ruffigt hår har jag, så det ska fixas nu innan bilen åker.

copycat

är hemma hos jessica tillsammans med malin, spenderade min kväll och natt här efter bion med maja som var kanon. åkte hem och packa väskan sedan åkte jag hit på en gång och mötte jessica och hennes vänner. vi spenderade våran kväll på altanen med lite gott och en kortlek. hörs sen!

don't stop believin'

nu ska jag dra mig ner till city för att möta upp min piraya.


WORK IT OUT

sov riktigt dåligt inatt, funderar fortfarande på att somna om men det har jag inte tid med. ska städa lite sedan hoppa in i duschen och sedan slänga på mig lite kläder för att åka ner på stan och sedan blir det bio. fast en liten stund kan jag nog sova, så godnatt(dag)

OH HAPPY DAY

min dag har varit en riktig sommardag, sara kom hit på förmiddagen och vi cyklade till hamnen för att möta upp Elin och Atosa, spenderade våran dag på piren och östraholmön. sol och bad tillsammans med chips, godis, dricka och glass. Kvällen spenderades i tortuna tillsammans med min syster, Alexander och Linnea. Lång väg dit men som tur fick syrran körkortet idag så det var bara att köra. jordgubbar,melon,godis,bullar och dricka tillsammans med kortspel och bad. En mysigkväll!



DU HAR FEL, SÅ FEL

klockan tio hade jag tid hos läkarn idag så mötta upp mamma på stan och efter det blev det en runda på stan. Köpte ett par shorts på carlings, riktigt snygga, sedan två par linnen som kommer användas väl. Åkte hem och åt med pappa sedan tog jag cykeln till johannesberg med natta för sol och bad, efter ett tag fick vi sällskap av pojkarna också. trevligt.


längesen


ridin' solo

det blev en dag inne på löga istället tillsammans med natta sandy och alla andra släktningar till dem. mycket bad och sol blev det. runt sju gick natta och jag och satte oss utanför med varsin glass i handen och bara pratade lika så på hemvägen. hemma väntade en rostbiffsbaguett och en stor marabou. tjaråååå

3-4 JULI

piren, sola, bada, stan, karuseller, och woops fick man ett jobb så spenderade min kväll i ett maraboulotteri på cityfestivalen, stod där mellan sex till halv två helt ensam men sällskap fick jag hela tiden av alla glada pojkar och flickor. kom hem runt halv tre och somnade på en gång i min underbara säng. dagen i dag kommer spenderas i tortuna gropen.


one day at the time

blir en dag på piren tillsammans med lite människor, nu måste ja skynda mig att byta om och packa för att ta cykeln till natta. pusss

NÄR JAG TROR ATT INGEN SER

spenderade min kväll på stan med lite olika människor och kommer göra samma sak ikväll. annars då, sista dagen på jobbet, luncha med natta, varit ute och nu väntar duschen sedan grillning, glass och jordgubbar.

GUILTY


nyduschad efter en arbetsdag som gått prima ballerina, förutom att chefen hade kollat på överbevakningskameran när jag och ronya kastade drickor till varanda. sen så råkade jag också skära sönder en dricka som jag så fint gömde bakom dem andra.  dags för kläder smink och håret sedan träffa sara för att åka till rix fm festivalen.


RSS 2.0