sena kvällar, tidiga smällar

nu har jag precis duschat, som vanligt fastnade jag vid tven, datan, telefon och allt möjligt. Men dags att hoppa isäng eller ska kika på tv som vanligt, jobbigt att mina pogram på kvällarna ska vara mellan 11-03, sedan ska man upp sju? men somnar nog som vanligt innan.


jag väntar.

jag är nog sämst på att hålla det jag säger när det gäller mig själv,fastnade vid datan och suttit här ett bra tag plus att ludde har hållit mig sällskap, bäst svar får man av dem som inte kan prata. Frågan är bara om jag hinner duscha innan klockan nio? eller ska jag vänta? jag väntar.


tre prov på en dag

jobbigdag men lika trevlig ändå. tre prov, och slutade en timme senare. jobbigt men skönt att få det gjort ialla fall! Har varit hemma hos mormor och morfar hela eftermiddagen och kvällen, mysigt och trevligt. Dags att ta ett bad och bädda ner mig i sängen. Känner mig riktigt sjuk och trött så blir inge plugg idag alls. sista dagen i skolan imorgon också, hur skönt som helst!

givemeabreak

nu ger jag upp, om jag inte kan det nu kommer jag aldrig kunna lära mig det. så imorgon får det gå som de går på mina prov i no och spanska. Ett plus med dagen är att jag börjar 10.20 ialla fall. Efter skolan blir det en tur ner på stan och sedan hem till mormor. Det svartanaglacket står fint brevid mig och väntar på att användas, så dags att måla sedan glo på tv tills jag somnar.


O.C

blev en extra dag hemma, kände att det behövdes. Plugget har inte gått bra för de, så proven imorgon kommer nog gå sådär men får nöja mig. Vad har hänt med mig egentligen? gått från mvg till g känns det som eller det är nog så också. Nu milkeshake till noboken, och kolla på oc.


sunny beach




don't care

tror inte direkt att någon bryr sig om vilken film jag kollar på och att jag äter glass, men jag satte precis på en av mina favorit filmer, festival och till de hallonglass. Tänker låta skolböckerna ligga kvar i en hög på hyllan hela dagen tror jag!

inte så värst roligt

sjuk har man gått och blivit, har varit det ett bra tag nu men hållit de inne, halsen gör fortfarande ont men börjar bli bättre eftersom att jag knarkat halstabletter hela natten efter en långt samtal, nu ska jag ta mig ett bad och sedan titta på en film.

real friendship

tanken att emelie ska flytta har inte riktigt slagit mig, men imorgon försvinner hon men inte så långt bort men ändå. sorligt, vi som haft så kul alla tre vännerna i många år i ditt läskiga hus där det spökar. Men dags att skapa nya minnen i dina huset, eller? ja det klart.




27-28

trött trött trött är jag, kvällen igår blev så hära. Jennifer och jag åkte hem till Natalie där det var födelsedagsfirande för peo, vuxenfylla med andra ord. Ganska så trevligt var det! Tog bussen hem runt halv ett och träffade Erik och simon, blev en moppetur till erikslund där vi var i några timmar på donken, vägen hem var iskall men en bra kväll var det ändå! Idag har jag varit hos mormor och morfar hela dagen, middag och fika. Kom hem för ett tag sedan och ska börja plugga om någon timme, men först varmchoklad eller te, måste se till att bli frisk. puss!


gillas mycket

popcorn, varmchoklad, ipod, sängen, kuddar gillas mycket när man ska läsa i biologiboken. Nu är det gjort och ska gå ner till mamma för att äta lite middag innan jag träffar min söta jennifer och åker vidare hem till Natalie. Nu har ni fått reda på det mesta om min dag! men mer kommmer de inatt också! puss

gillar inte denna dag alls.

happ, sitter framför tven med skolböckerna, en lördag känns inte riktigt okej alls plus att huvudvärken och halsont vägrar försvinna. Men sitta hemma vill jag inte göra hela dagen så ikväll eller om några timmar drar jag mig för att träffa en vän. fastnar på bild gör ja inte heller idag, jobbigt läge men överlever nu blir det en fika. puss!


goddagens goddagens

goddagens, jag har faktiskt varit vaken i några timmar men har bara kollat på tv hela morgonen. Egentligen skulle jag och sara åkt ner på stan men ingen hade lust efter som det spöregnade för ett tag sedan och min hals dödar  mig. nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite. puss


en fika med två söta vänner

nu har jag kommit hem för kvällen, emelie och sara kom hit runt halv nio igen sedan blev det en tur ner på stan för att fika, planerna var inte exakt så men vi gjorde det bästa utav det och satte oss med en varmchoklad. förflyttade oss efter någon timme och tillslut träffade vi på erik på bäckby och alla tre fick skjuts hem,riktigt mysigt var de när alla satt ihop tryckta med tårar i ögonen och ett stort leende, men måste säga att han var snäll som skjutsade oss ändå hem denna kväll. puss!

choklad och vanilj


scones

sitter här i köket med sara och försöker plugga, det är fredag och vi sitter begravda i läxor och prov. Men vi gjorde scones med ost som vi satte oss med och tittade på glamourama, flera avsnitt blev de faktiskt. Pluggandet går inte vidare men ska försöka. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men skriver nog om någon timme igen. puss!

25 mars

nu har jag pluggar i två och en halvtimme, duktig tjej. Men har lika mycket kvar att göra som innan, kände mig jättedum när jag sa åt en kompis att hon inte kunde komma men är verkligen tvungen att plugga. Har lika ont i huvudet idag som alla andra dagar. Skoldagen har varit speciell, tårttävling och mjölkrig var nog de konstiga. Roligt var de minsann men oj vad vi fick städa, har fortfarande mjöl lite här och där. Blir en dusch nu sedan back to plugget.


imorgonkvällhörsvi

nu har andra avenyn slutat, toppen avsnitt så ringer natta och stör mitt i allt inte snällt. Ska ringa upp henne snart och prata lite mera, länge sen man träffade den filuren faktiskt. Eftersom att jag inte pluggade nått alls idag betyder det en riktig plugg dag imorgon, tänker inte ens blogga eller gå in på facebook förns jag är klar. Så vi hörs imorgon kväll, duschen väntar nu hejdå!


värdelöst

blev inte ett skit gjort på två timmar med pluggandet, fastnade vid datan, musiken, städa och fixa. Men kan fortfarande inte kalla mitt rum rent? back to städningen och musiken.

strumpisar



Skola, boka, fika, stan, plugg

Skolan precis som vanligt plus nationella som gick bra för en gångs skull. Sedan blev de till staden med Jennifer för att boka en intruktör eftersom att vi ska börja gymma, om 8dagar kommer jag träna med kalle, trevlans. En fika på George blev det också, chokladboll, hallonpaj och en äcklig mjölkdrink. En sväng på stan hann vi även med och fick med mig tre par strupbyxor/leggins. Plugget kallar men så gör även min säng och tven?? svårt val. Puss!


längtan

jag saknar dig!

doitoverandout

trodde jag var färdig med min bilduppgift efter att ha lämnat in den i nästan sista sekund, men så var det inte. Här får man göra om nästan hela bilden för att kunna nå upp till mitt gamla betyg. Inte roligt alls när man har inlämning i engelska, spanskaprov, noprov och nationella. Annars så har dagen varit great!

intressetfinnsinte

nu har alla mina tv pogram tagit slut men om en timme igen tar dem sin början. Vilken tvnörd jag är men älskart. Fick ganska mycket gjort idag med engelskan och spanskan, vilket känns toppen. Så fort badrummet blir ledigt måste ja duscha, sedan blir de tv resten denna dag. Skolan intresserar mig inte längre, så den är glömd på kvällarna och nätterna.

roligt

nu börjar sex and the city så blir ett kort inlägg innan jag sätter mig framför tven med lite mellanmål, dagen har varit bra. Ja hade inga jobbiga lektioner alls faktiskt så det är toppen. Resten av dagen består av spanska och engelska plugg. ROLIGT!

nevertolate


intesomjagtrott

plugg blev det inte alls idag, böckerna låg kvar i skåpet i skolan. Vi som har inlämning imorgon, menmen får väl hitta på någon bra anledning eller göra den på någon annan lektion. Stället blev det film tittande och sedan poker spelande, kom faktiskt två av alla. Gossipgirl slutade precis och ett bubbelbad väntar.


förmycketförmig

i två timmar har jag varit uppe nu och kollat på barnpogram?normalt vid 16års ålder men det blev nog för mycket psykfilmer igår för mig. Dagen idag ska bli en pluggdag, eller det måste bli en pluggdag. hörs sen!

gårdagenssmågodasaker




detgörverkligenont

jag ångrar aboslut inte att ja tog hål i naveln, men just nu önskar jag att jag inte hade det. För fyfan vad ont det gör just nu, och vet inte riktigt varför eftersom att det ser bra ut och allting. Men till och med när jag står upp och inte gör någonting gör det ont. vad är problemet?

Så nu har jag fått klaga lite och ska åter går till min filmkväll med äckliga psykfilmer som jag bara valt ut av en konstig anledning när jag inte ens vågar titta. Själv här nere sitter jag också med bio ljud, inga lampor för den delen heller. Kan det bli bättre? Klart det kan, för jag ska hämta min ben and jerrys nu. Vilket konstigt inlägg men men man blir som man umgås, och jag umgås med pyskfilmer just nu så.

myskväll

nu har jag precis ätit pastasallad eller ja ost och skinksallad med grönsaker. Mamma och jag tog en sväng till maxi och köpte lite kvällsmat plus, b&j till mig plus lite godis. Blir en myskväll framför tven där oc kommer rulla tror jag. Inte säker men vi får se. puss!

sammanfattningmedandraord

igår blev det först spicy med Sara, åt oss mätta på en gång när vi kom dit så hungriga var vi. Trevligt och mycket skratt blev det. Efter spicy träffade jag Lisa, Hoda, Vivi, Linda åkte till en fest där vi var hela kvällen. Många nyamänniskor lärde man allt känna där. Lisa och jag fick till och med skjuts hem, så slapp den eviga bussen. fredagen var great med andra ord!


Middag och fest

nu har jag kommit hem efter kvällen och nattens små besök. har haft en toppenkväll började med middagen och slutade med fest. Berättar nog mer imorgon, puss!

in the end



Jahapp!

bloggen är tråkiiiiig, men Lisa tycker jag ska uppdatera mera? finns ju inget att skriva om, inget värt ialla fall. Men idag är det fredag, mycket glad för de är jag! Just nu kikar jag klart på min film som jag skulle kollat på inatt men somnade efter en halvtimme, haha misslyckat men är man trött så är man. Ikväll blir det mys på någon resturang sen får vi se vart vi hamnar!

Över två timmar

över två timmars lång film ska jag titta på snart, galet?!Så mig hittar man nere i vardagsrummet med täcke och kudde för där nere kommer jag nog somna också. Hmmm något gott att äta skulle sitta fint också, dags att rota i kylen och frysen samt alla skåp. Tjoohej!


kommerintepånågonrubrik

hoppade direkt in i duschen när jag kom hem eftersom resten av familjen jobbar tidigt imorgon och vill sova. Så har varit hemma i 20min kanske bara och redan hunnit duscha, snabbt! Har spenderat hela kvällen med min underbara vän Sara, har skrattat mig till magrutor tror jag. Har sovmorgon imorgon så det blir filmkväll/natt, får till och med sällskap, haha om personen lyckas ta sig ut. Puss!

foreveryoung


The City

har inte tid att skriva men känner mig tvungen eftersom att jag inte gjorde det igår heller. Skoldagen rullade på riktigt bra idag, skrev en uppsatts i so:n, trots att jag inte blev klar kände jag mig nöjd. Efter skolan blev det en sväng ner på stan, alltid lika trevligt med Emelie och Sara. Köpte mina svarta converse, ljusajeans, leggins, mineralpuder och en ring. Alltså lite smått och gott! Ska slänga i mig lite mat sedan möta upp Sara för att plugga!

rain


the middle


Hey, don't write yourself off yet It's only in your head you feel left out or looked down on. Just try your best, try everything you can. And don't you worry what they tell themselves when you're away. It just takes some time, little girl you're in the middle of the ride.Everything will be just fine, everything will be alright.
Hey, you know they're all the same. You know you're doing better on your own, so don't buy in. Live right now.
Yeah, just be yourself. It doesn't matter if it's good enough for someone else.


stora problem

förstår inte varför mina inlägg försvinner när dem känner fört? big problem men det fixar nog sig. Dagen har inte varit ok för hem öre, nationella proven gick åt helevete. Min godis påse till hollywood fruar och glamourama satt toppen! Jobbig dag, men det finns värre dagar. Mina problem är bara stora i min lilla värld. Dusch snart sedan är jag fast framför tv resten av kvällen!


gone


magrutor, eller inte!

jennifer har äntligen kommit hem, har saknat den tjej ganska mycket när jag tänker efter. Plus att ni blir hårdträning för våran del. Magrutor till sommaren ska jag ha, eller inte! Nu är pausen slut och pogrammet har börjat så hejdåå!


gray day




dåra

studiedag idag dåra, finns inge mera att säga än att dagen kommer bli riktig skön. Har inte ens kollat ut genom fönstret än men hoppas på sol och lite värme ialla fall. Kliver upp ur min sköna säng nu för att göra lite nytta i livet trots att jag har ångest för morgondagen. Men vafan det är imorgon, inte idag så vi hööörs!

true

du väcker gamla minnen som leder till stora drömmar om framtiden


söndag och kvällen innan

kladdkaka och varmchoklad på gränden blev det igår, alltid lika gott. Några bra filmner med popcorn, chips, påskmust, m&ms bestod resten av kvällen av. Vi var helt döda runt tolv men runt två vaknade vi till liv igen, och gjorde lite allt möjligt. Skrattanfall åt ingenting fick vi också. Söndagen, en sväng på stan och kom hem med en söt vår tröja från cubus. Har hunnit tagit en prommenad med natta idag också, sedan har mamma slingat mitt hår. Nu ska jag sätta på en film, puss!

toppen

trött tjej, som bara vill sova egentligen men vädret är på topp så att jag och natta ska ta en prommenix till erikslund för att köpa hårfärg snart. berättar mera om helgen senare. puss!


bye

hello, har precis bytt om och sminkat mig ska bara packa väskan och äta lite sedan åker jag och fikar med olivia, alexandra och natta, vi hörs imorgon!bye

never back down




12 mars

mot kvällen tog jag bussen ner på stan och träffade natalie igen, gick på innebandy och käkade efter det. Två hungriga tjejer som åt upp sin mat tills tallriken sken igen. gott var det minsann. Bussen tillbaka hem för minn del gick runt tio halv elva efter det blev det en tur till gården, skjuts hem fick man till och med. Möttes av massa glada tjejer som skulle vidare, frida gjorde nog min kväll tusen gånger bättre,Nu ska jag faktiskt vara snäll och städa upp efter folket som bara lämnat skiten. bye!


avklarad

skoldagen är avklarad och nu sitter jag hemma hos natta, precis ätit lite lunch, brinner typ i min mun. Nu börjar sex and the city tror jag så måste kolla på det så klart. peace!

crossroads





jag har precis kollar klart på crossroads, älskar den filmen! hur gammal den är må vara och hur många gåner jag än har sett den så är den alltid lika bra. Nu kallar middagen där nere, bye!


schoolgirl

jag som skulle skärpa mig i skolan, komma i tid, gå på alla lektioner, och få bra resultat och betyg. Har inte lyckas med något av det. Idag kom jag försent, fick medel på ett prov plus att vi gick hem tidigare fast det fick vi ju göra så var inte ensam om det direkt, alla gick nästan.

veckorna

bara två dagar kvar i skolan tills det är helg, veckorna går fort. Låt det fortsätta på det hära viset!

10 Mars



sovit två hela timmar på eftermiddagen, riktigt skönt var det. Men när man vaknar upp av att huset är fullt med människor igen är i inte lika skönt. Med människor menar jag såklart min familj, haha! Ludde busar runt och låter. Något annat som låter är min mage, dags för middag. cya!


walk together


kladdkaka

jag har fortfarande ont i magen, gick hem till sara där vi bakade kladdkaka, eller ska vi kalla det kladdkaka. egentligen?! glott på tv och datan hela kvällen samt pratat en massa men det är en självklarhet. Pappa kom och hämtade mig i pausen sedan fick jag springa in från parkeringen för att hinna se slutet. Nu måste jag röja upp i mitt rum och lite sådant, duschen tar jag imorgon bitti istället. godnatt.

jordbävning

en sovmorgon till halv tio, men en jordbävning i vårat hus från åtta. För en gångs skull får vi sovmorgon i skolan men då kommer dem och byter ut våra fönster i huset. Det kändes som om någon stod och hamra i mitt öra och skrek. Men lyckades somna ett litet tag ialla fall. Skoldagen har varit precis som vanligt och vädret ute är på topp trots att man blir genomblöt om fötterna. Men solen lyser och våren kommer komma snart, så ska inte klaga. Om ett tag ska jag nog till Sara, så måste äta lite nu. hörs!


give it a try

nu är jag redo för att hoppa i sängs, men jag är fortfarande pigg och vill sitta uppe hela natten. Men hur ska jag då orka att gå upp vid sju? Så det får bli till att åtminstonde försöka sova snart. Sex and the city satte jag nyss på, vilket betyder att jag inte kommer somna tidigt ialla fall eftersom man inte kan sluta kolla på alla tusentals avsnitt. Men godnatt på er ialla fall!


underwear



18årsmiddag

Jag la till en extra dag på lovet idag, eftersom att syster fyller 18 år idag så blev det en mys förmiddag tillsammans. Gick upp i tid och gjorde iordning en fin frukost till en film, paket fick hon också. Sara kom hit runt elva, sedan träffa vi Evelina och Emelie och tog bussen till stan. Köpte en bh, trosor och sminkborste. runt sex mötte jag upp min familj för att fira syster, riktig fin middag blev det, inget man kan klaga på alls. Så dagen har varit toppen och den är inte slut än!

släkten

nu har lite av släkten varit här och rullat hem igen, blev födelsedags firande för båda mig och rebecca idag. Några kilon tjockare och tusenlappar rikare. Trevligt att träffa alla var det självklart också. Matteboken ligger fint stängd på golvet men måste öppnas direkt, lite senare kommer även en kompis över också.nej nu skriker boken på mig att plugga för första gången på två veckor!


ta egna risker


sitter med hallonglass och kollar på en film, men ska nog byta till she's the man, behöver bli lite glad istället för att deppa med min glass, gud vad jag stör mig på människor som lever efter andra. Ta egna risker ibland också följ inte andras vilja hela tiden. Bye!

different look




shopping

vilken dag det har varit, i flera timmar har jag åkt runt till olika affärer med mamma och vi har kommit hem med lite allt möjligt. från hyllor till kläder till mat och presenter. Lika bra att få allt gjort samtidigt tycker vi. Dags att börja göra iordning i mitt rum. ciao!

inte som jag trott

kvällen blev inte som jag trott på långa vägar. Mötta mina tjejer och drog dit, shahin och jag hade nog roligare i köket ensamma än med alla andra, haha! Gick hem till Natta runt halv elva, där det lagades och självklart blev det varmchoklad till en film. Min snälla mamma kom till och med och hämtade mig vid halv två. Nu ska jag lägga mig, godnatt!

great day

Idag åkte vi ner på stan jag och natta runt tolv och har spenderat hela dagen där. Började med att ta hål i naveln på magic lines efter det blev det shoppping och en fika. Josef kom ner efter ett tag och till slut även Jens också. Vädret idag har varit på topp också, kan inte bli bättre. Fick med mig ett linne, naglack och smink hem. Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit. Nu ska jag börja fixa mig för kvällen och om en halv timme åker jag hem till min Evelina sedan blir det fest.


IDOL

jag och evelina har hittat våran idol, han lyser upp våran dag våran lilla stjärna. Den killen kommer gå långt i livet om han fortsätter så hära. good luck boy.


night and day


perfekt, toppen

har man en toppen mamma så har man, hon åkte ända till stockholm för att köpa en mjukisdress åt mig. Skämt och sidor, hon var på en konferens och passade på att shoppa lite, och dressen passar perfekt vilket gör min ännu gladare!


inte bli sjuk, inte bli sjuk

min hals gör verkligen ont så jag tycker synd om mig själv och ligger i sängen med datan och kollar på andra avenyn. idag blir det en lugn dag, ska knarka halstabletter hela dagen,vill verkligen inte bli sjuk. skulle behöva plugga idag också, men finns orken? snart blir matlagning också.




Favoriten

 

natten är ung

sitter i min säng med datan och glor på tv samtidigt, tillsammans med en mer festis och chokladkaka som heter I love chocolate. Det är nog den godaste jag någonsin har ätit. Mer har jag inte att säga, eller jo, natten är fortfarande ung. Så nu är jag klar så hejdå!

take a chance




3mars

vad kan jag säga om dagen, natta och jessica har varit riktigt lata och dagen bestod av frukost, tårta, popcorn, tacos massor av mat alltså till filmer och tvpogram. Haft en mysig dag inomhus med andra ord. Kollade faktiskt på en skräckfilm som vi fortfarande inte förstår oss på men vi har våran aningar. Lycka till att sova inatt säger jag bara till mig själv.!


toppen dag

min födelsedag har varit riktigt mysig. Har spenderat den hemma med syster hela dagen och sedan med familjen. Fika, middag, presenter, prat och allt. Fick en ipod,pengar,presentkort och lite annat. superb. Natalie kom hit runt åtta, fick jättefina armband och halsband av henne i present. Vi har varit fasta framför tven hela kvällen i över fem timmar nu, cinderella story kollar vi just nu på tillsammans med en varmchoklad. Mina ögon är trötta men filmen ska ses. puss!

tårta

jag och rebecca har kämpat med tårtan hela dagen känns det som, den är ännu inte klar men snart så. Då blire fika och sedan middag- vi kör med förrätten först här hemma idag!

vaniljbullar

godmorgon, sitter och äter vaniljbullar till frukost och det är inte ofta något sånt händer. Men idag är det en specielldag så jag får. puss!

Birthday


nu är det dags för att kryga till sängs, det är snart gått en hel timme på min födelsedag men inte känns det så speciellt för det. Förutom att folk säger grattis och så. Det måste vara något fel på mig, men jag tycker inte att födelsedagar är så speciella längre. Förut var man ivrig, glad och sprallig en hel vecka innan, men nu är allt som vanligt till och med på självaste födelsedagen. Man äter tårta med familjen och får presenter. Sedan har man släktfest och allt. Klart det är trevligt och roligt, men födelsedagar är en vanligdag förutom att just den dagen för många år sedan kom man till världen. Men det var då, varför fira det varja år ut och in egentligen. Konstigt men trevligt.! ska inte skriva en hel bok om detta men ni förstår mig nog. Godnatt!

dagen igår

syster och jag åkte ner på stan runt ett och mötte upp mamma för att fixa passfotona. Efter det blev det shopping eller några vändor på stan kom hem nästan tomhänta. Har även fixad tid och sådant för att ta hål i naveln och det sker på fredag. Kommer nog att krama sönder saras hand då också, så ni ser oss på sjukhuset efteråt. Resten av dagen bestod mathandling, massor med gott handlades inför min födelsedag. Lite senare kom en kompis över hit, han gick precis så ska byta om och sätta på en film nu!


fem timmar!!!

fem timmars sömn har jag fått inatt, något som aldrig brukar hända mig, jag som alltid sover minst nio timmar när det ä är helg och lov. Men om en person håller mig vaken för att det spökar där hemma så kan man inte sova. Om någon timme åker vi ner på stan så det är nog dags att börja fixa sig efter duschen och frukosten. ciao!

vill bara skrika

jag har riktigt ont i magen, vill bara skrika men då väcker jag alla som sover. Kom nyss hem från Natalie har spenderat hela min kväll där, blev prat, skratt, varmchoklad som vanligt till film/tv. Ska nog försöka sova om ett tag, ska upp i tid imorgon för att sedan åka ner på stan för att möta upp mamma och syster. Blir shopping, lunch och nya passfoton ska tas. så godnatt!


RSS 2.0