GLÖM DINA BEKYMMER IMORGON KOMMER NYA

vad ska jag säga? dagen gick snabbt, har fått en massa gjort idag och nu ska jag göra chokladbollar sedan duscha och slänga mig i soffan och slå på en film. hejdå.






JUNI JULI




frulle rulle bulle

godmorgon, sitter och äter frukost redan nu eftersom jag början åtta idag. känner på mig att dagen kommer gå äckligt långsamt redan nu. har knappt börjat äta och har mycket kvar att göra innan jag börjar, så byee!

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT



finns inte mycket att säga om dagen, har jobbat och varit ute i solen hela dagen och kvällen. nu väntar glassen och kakorna framför tven. Vädret är underbart om dagarna, men kläderna och kylan i affärern är inte lika underbart. fyra dagar kvar bara, de borde jag klara.

IT'S ALL ABOUT YOU


our love can move mountains

en röd räka ser jag ut som efter helgens sol och utedagar, kladdkakan och doveshudkräm står brevid mig och en film rullar plus att jag är nyduschad. Bättre kan det inte bli just nu!


I WANT YOU TO WANT ME




ANIMALS IN THE CITY

midsommaren bestod av skansen i stockholm och gröna lund med min familj. Vädret var underbart, och lika så hela dagen. picknick i solen på skansen, invigt två nya karauseller som jag aldrig åkt förr, popcorn och sockervadd vid vattnet avslutade det hela. reslutat på dagen fem av fem stjärnor.




Whatever you like

min midsommar har varit riktigt bra! nu ska jag sätta på en film och sedan sova! puss

feel the pain

ont i öronen, halsen, huvudet och känner mig allmänt orklös. Så det blev inget jobb för mig idag, där flög dem pengarna bort. vädret är underbart, så ligger jag i soffan med täcke och kudde. SORLIGT.

fake it till you make it

kläderna kom idag och är riktigt fina, mycket bättre än jag trott faktiskt. för övrigt har dagen varit ett helvete, jag hatar mitt sommarjobb plus att jag har blivit sjuk, jobbigare kan det inte bli. efter jobbet var jag ute ett tag med sara och shahin sedan åkte jag hem och sov för att få bort huvudvärken. har precis ätit middag ute och nu väntar duschen.

Hey, soul sister


ni är konstiga

alla olika slags människor kommer in på ica varje dag, börjar nästan bli roligt att se vad som kommer här näst. Dumma och roliga frågar om allt, kunder som kriger efter extra prisser och folk som går vilse. 

efter jobbet träffade jag mariam, satt bara ute och pratade ett bra tag. Resten av kvällen spenderades med lite olika människor men mest med elsa och jennifer. börjar jobba nio imorgon så måste somna innan tre idag har jag bestämt.  


never back down

godmorgon, vakna för ett litet tag sedan av ett telefonsamtal så kan lika gärna gå upp nu eftersom jag börjar om en timme. Vädret ute verkar vara bra, synd bara att man slutar klockan sex. Nu ska jag kila ner och göra lite gröt, duktigt. byebye


The time we spent apart will make our love grow stronger


21 juni

hela min kropp kliar, och mitt hår är fortfarande gräsit. Ett gräskrig en sommardag som denna var perfekt. Har jobbat som vanligt, slutade runt sex och efter det gick jag och träffade en vän, satt ute i solen i några timmar och ett gräskrig blev det mitt i allt. självklart vann jag. Nu måste jag gå igen, puss.

jag spelade spelet och förlora


Missing you


Everytime I think of you
I always catch my breath
I'm still standing here
And your miles away
And I wonder why you left me
And there's a storm that's raging through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spent my time just thinkin about you
And its almost driving me wild

[Bridge:]
But it's my heart that's begging down this long distance line tonight

[Chorus:]
And I ain't missin' you at all
Since you've been gone... Away
I ain't missin' you
No matter what I might say

There's a message in the wires
And I am sendin' you a signal tonight
You don't know how desperate I've become
And It looks like I'm loosing' this fight

[Bridge:]
But it's my heart that's breakin' down this long dusty road of mine

But I ain't missin' you at all
Since you've been gone... Away
I aint missin' you at
No matter what my friends say

And there's a message that I'm sendin' out
Like a telegraph to your soul
I can't bridge this distance
Honey, stop this heartache overload

I ain't missin' you at all
Since you've been gone... Away
I ain't missin' you
No matter what my friends say
I ain't missin' you
Since you've been gone... Away
I ain't missin you
Yeah, no matter what your friends say

Hey yeah, yeah yeah yeah

I ain't missin you at all
Since you've been gone... Away
I ain't missin' you
No

19 Juni

ett par gladiator skor blev köpte igår, hittade inga snygga klackar så får leta vidare efter de denna vecka. Gårdagen blev riktigt bra. Åkte till mina flickor vid halv sex, och runt sex kom emelie och sara. Alla hade gömt sig i lägenheten och när hon kom hoppade vi fram med ett grattis. Pizza och presenter och sedan kom killarna. Det finns stor plus och minus under den kvällen, ett av dem var att min klack gick av, sorligt. Annars var kvällen riktigt bra.

Grattis bästa vän


idag fyller min bebis år, tänk vi har känt varandra i över sju år nu. Du är underbar gumman, hoppas din dag blir som du tänk dig. Älskar dig bästa vän.

not afraid

jag överlevde filmen igår, den var inte så läskig faktiskt. eller nu ljuger jag. jag satt med täcke och kudde och kollade bort ett antal gånger. ialla fall, nu sitter jag i mitt rum och ska strax sminka mig. Mamma och jag åker på  en runda för att komma hem med lite skor. Kvällen är planerad också, great. Vi hörs!


SAW

jag tränar ihjäl mig sedan förstör jag det, tillexempel idag åt jag en kebbabtallrik och till de cola? det kan ju bero på att vi var hemma själva men ändå, det får inte hända igen. om fem minuter börjar saw som jag ska titta på helt själv, kommer nog döö. så om jag inte bloggar imorgon är jag DÖD. jag menar allvar. sovgott alla ni som inte ska kolla på skräck. ni kommer nog sova förjävligt.


fredag

det tar verkligen på krafterna att jobba varje dag ett antal timmar. två och en halv vecka kvar bara sen är pengarna mina. ikväll har jag tre alternativ, gå ut och träffa lite vänner, hem till en kompis eller bara vara hemma,eftersom jag är själv hemma idag. Vi får se. nu pratar jag med min älskling i tele.

shop online

cola glaset och godiset ligger brevid mig på bordet, har några hemsidor med kläder öppna. Har redan lagt till det jag vill ha i shoppingkorgen, godkänt och klart. Dags att ropa på mamma för betalning, nu låter jag riktigt bortskämd men mitt kort fungerar inte när man handlar på internet. Flera tröjor, tunikor och skor, kommer det på posten om någon vecka. spännande.

baby blue


har ont i alla kroppsdelar man kan ha ont i, bär lådor fram och tillbaka, packar upp, packar ner och byter plats på alla varor varje dag. att det är så här jobbigt att jobba på ica hade jag aldrig trott. luncha med sara idag i solen, trevligt och gott. Köpte med mig cola och godis hem så nu väntar en film. puss

maraaabooouuuu

på dagarna jobbar jag med Ronya, på kvällarna tränar jag och träffar kompisar.så kommer mitt liv se ut ett bra tag framöver. Försöker blogga så mycket som det går. I måndags och idag har jag tränat och imorgon ska jag göra det igen, musiken är hög och lika så pulsen. älskart. Nu måste jag hoppa in i duschen, sedan marabou framför tven med mamma. puss


jobbar imorgon

börjar jobba om 9 timmars så lite sömn behöver jag nog, ska bara titta klart på min film sedan hoppa i säng. dagen har spenderats hemma hos mormor och morfar med familjen. massa kakor, bullar och tårta blev de. Godnatt.


puss godnatt


spenderade min kväll hemma med mamma idag, tittade på film tillsammans med popcorn,godis,chips,körsbär och jordnötsringar. På tven rullar ännu en film, har till och med blivit kär i en av skådesåpelarna. imorgon ska jag träffa natta, blir shopping och fika. puss godnatt


yesterday seem so far away



studenten

tog en riktig sovmorgon idag, så nu ska jag gå ner och göra i ordning en god frukost. idag tar nästan alla studenten, tänk vad roligt. men hade ingen ork att åka ner på stan idag. grattis Kajsa till studenten ialla fall♥

skolavslutning

idag hade vi våran skolavslutning i kyrkan, alla som sjöng var riktigt duktiga. fick blommor och betyg efter kyrkan, alla samlades för att säga hejdå och ta lite kort. Efter det åkte alla tjejer ner på stan och åt på spicy. tycker fortfarande synd om mina fötter,ännu en dag i klackar. Ikväll blir det grillning med mormor,morfar och familjen sedan blir det att umgås med alla vännerna eller nått. puss

8 juni







accused at 17

har precis tittat på en film som jag inte kunde släppa blicken ifrån, under hela filmen satt jag fast klistrad. filmen handlade om en tjej som blev anklagad för ett mord hon inte begått, en riktigt bra film. accused at 17.

Vårbalen


vi hade våran bal igår kväll och natt på sundbyholmslott, den blev riktigt lyckad. God mat, prat, skratt, dans och massa kort. började med drink och sedan tre rättersmiddag, resten av kvällen bestod i princip bara av dans. fötterna värker fortfarande av klackarna, men en bra kväll blev de så det var verkigen värt de!


förberedelse till balen

mathilda är här och vi har precis gjort klart mitt hår till balen. snart ska jag åka iväg till hon som ska sminka mig. vi hörs när jag kommer hem. puss

GRATTIS MAMMA

idag fyller min älskade mamma år så vi har firat henne, middag och efterrätt plus presenter. skoldagen var inge speciell så jag och jennifer åkte och träna istället runt ett. en sväng på stan efter det och till lite andra stället. det var riktigt skönt att träna faktiskt. nu har jag massor att göra så vi ihörs imorgon. puss.

5-6 Juni

i lördags mötte jag och syster upp Linnea och gick hem till en som provsminkade mig efter det köpte vi med oss mat hem, goda sallader på altanen plus sol.härligt. Mathilda kom hem hit och vi åkte hem till henne där vi spenderade hela eftermiddagen och kvällen. Slinga hennes hår och massa annat skoj.

åkte ner på stan en snabbis idag, köpte en väska, sjal, trosor, lösögonfransar och foundation, så ganska många påsar blev det ändå. Natta kom hit och vi gick direkt ut på baksidan, sola och prata med en glass i handen. Hon gick precis så ska hoppa in i duschen nu. puss


fake smile

bytte precis till jeans och en tröja, väntar på sara och atosa sedan tar vi oss ut och hittar på något. vädret är fortfarande på topp, men mitt humör är dess värre. Men det blir nog bra igen. ha en bra kväll!


4 juni

min skoldag idag bestod av dans, snurrade runt hit och dit. Tror inte stegen kommer sitta till balen, men jag gör mitt bästa. runt tolv åkte jag och jennifer ner på stan, köpte ett par jeans shorts och sedan fixade vi våra naglar. mina naglar blev riktigt bra faktiskt. kvällen är oklar, fira viktor? myskväll? träffa kompisar? ingen aning men nu ska jag laga till mig nå god mat.

3 Juni

pratar med en vän och skrattar åt livet, imorgon är skoldagen kort sedan ska jag till cut and blow för att fixa mina naglar, ska försöka hitta ett par skor till avslutningen också. Blir en fika med min saknade mera vet jag inte riktigt. Kanske blir årets första dopp också på kvällen.


patetiska

det är bara sorligt som människorna håller på. Varför bryr ni er inte om era egna liv istället för alla andras? Hänga ut varandra och snacka skit, det är sorligt. Det är er som det är synd om, ni som verkligen vill såra andra genom hemligheter och lögner för ni själva är rädda. Mår ni bättre av det? ja eller nej? Om ni påstår det är ni inte värda någons tid eller plats.


bränna

jag bara älskar min tshirtbränna och jeansbränna jag fått idag, hoppas den försvinner lite grann tills imorgon för just nu skrattar dem bara åt mig. dagen har varit riktitg varm och bra, vanlig skola och sedan till löga för att kolla på några tävlingar.


English

hann inte göra engelskan innan jag åkte, så fick göra klart den nu istället, glömde även bort att jag inte ens var klar på lång vägar. Så elle och erik borde vara riktigt glada att jag gjorde klart allt till morgondagen. Nu väntar duschen och sedan sängen, godnatt.

1 Juni

dagen har varit riktigt bra förutom vissa saker. har redan hunnit trycka i mig pastasallad i solen sen jag kom hem, ska göra klart våran engelskaredovsning snabbt innan jag ska möta upp Maja för att gymma. Efter det får jag skynda mig hemmåt för att träffa Jennifer och Elsa. pusshej

RSS 2.0